FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
19 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Okrasni omet pogled riževega zrna

0,73 € /kilogram cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
25 kilogram
Dostopna količina
10000 kilogramov
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
15 dni
SKU:
C1525609
Nazadnje posodobljeno
pred 8 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

To je dekorativni omet strukturiran, išče "riževega zrna" na podlagi akril-stire¬lepo disperzije, pigmenti in marmorna zrnca, ki se uporabljajo za notranjo in notranjo obdelavo. navadni ometi, mavčni ometi, beton, gipsum plošče in stara barva: lahko se nanaša na katero koli površino mineralne osnove. Je nepremočljiva, zelo odporna na mehanski udarec, udarec, odrgnino in praske.

Priprava osnovne površine: Kontaktna površina mora biti popolnoma suha, gladka, čista, de-sprafuita in razmaščena, brez ohlapnih delcev. Popravila imajo enako strukturo kot obstoječa površina.

Navodila za uporabo: Površine morajo biti napolnjene z ometnim primerom vsaj 24 ur, preden se nanese okrasni omet. Material se ročno nanese na debelino mavčnega granu¬latia (1,5 mm) s lopatico iz nerjavečega jekla in zlomljeno krožnico z gladko plastično plavajočo. Ne nanašajte se na zelo krhke površine (npr. barvanje obstoječe gline, limetnega ometa, limetnega ometa, ometne fasade -. Na prostem). Ne veljajo za razpon manj kot 2 uri po koncu dežja (temperaturne razmere, ki omogočajo pripravo sušenja). Za preprečevanje vabe se gipsum uporablja v enem koraku v postopku "namočjen v vabo" (brez prekinitve). To zahteva prisotnost zadostnega števila vlagateljev na odrih; Ne bo delovala pod zelo visokimi temperaturami pod neposrednim vplivom sonca, močnega vetra, megle, visoke vlažnosti nad 80% ter tveganja dežja in zmrzal. V pogojih visokih temperatur in zelo visokih je priporočljivo, da nanos mavca razredči 2% z vodo in vez na strani fasade , ki ni neposredno izpostavljena sončni svetlobi. Priporočljivo je, da izdelek ponovno uporabimo po lokalnem namenu izvajanja popravil in nastavitev na že naneseni površini, saj ta območja izstopajo v splošnem videzu cilja. Substrat in temperatura zraka morata biti med 5 ° C in 25 ° C

Barvni ometi pomembni: z naravnimi agregati so možne spremembe v odtenku; Zato se bo uporabljal le z enakim številom serijskih materialov na isti površini; drugače se bo material mešal med seboj, da bi se izognili različnim odtenkom, da bi se izognili pridobivanju. Čistilna oprema se opravi takoj po uporabi z vodo ali milnico. Čas sušenja površinski (dotik): 04.00, suhost (žoga): 72 ur. Vrednosti?? so indicirano za temperaturo 20 ° C in relativno vlažnost 60%. Približno: V prvih 24 do 72 urah po nanosu na površino vplivajo dež, sneg, zmrzal itd. Posebno porabo je treba zaščititi. 2,9-3,1 kg / m2. Poraba je za popolnoma gladko površino. Poraba se razlikuje glede na debelino, uporabljeno in karakteris-ticilen substrat. Pakiranje: plastično vedro 25 kg. Shranjevanje: Shranjujte na hladni, suhi, temparaturi med 5 ° C in 30 ° C v originalni embalaži, neo odpreti. V valovih sposobnost: 24 mesecev od datuma izdelave s pogoji pakiranja in skladiščenja v skladu. Oglejte si datum izdelave in paketov, označenih na embalaži.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.