FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
10 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Olive Pomace/Pomace Oil 5Liter Pet "Stric Chris"

17,70 € /kos cena brez DDV
Na zahtevo

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 paleta
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Avstrija
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
Več kod mesec dni nazaj

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Ima visoko vsebnost mononenasičenih ogljikovodikov olja. Prednosti olja olivne pomace so še posebej očitne pri cvrti med 130 in 240 ° C. Pri teh temperaturah oljčno olje tvori hrustljavo, zlato skorjo, zaradi česar je ocvrta hrana veliko bolj apetitna, ne da bi ogrozil njeno hranilno vrednost.

Olje komaj prodre v hrano, tako da je lahko in prebavljivo. Oljčno olje se ne odlomi, ko temperatura ni višja od 240 ° C, kar je precej višja kadilska točka kot večina običajnih olj (kot so sojino olje ali sončnično olje). Lahko ga ponovno uporabite 3-4-krat, dokler je po vsaki uporabi skrbno filtriran skozi gazo, muslin ali primeren filter papirja.

Grško oljčno olje pomace je oljčno olje, ki se pridobiva iz oljčnega olja po prvem tisku. Ko je mehansko olje ekstrakcija oljčnega olja končana, približno 5-8% olja ostane v celuloze, ki jo je treba nato izvleči s pomočjo topil, industrijske tehnike, ki se uporablja pri proizvodnji večine drugih jestivnih olj.

Kakovost se razlikuje od semenih olj, ker obdrži osnovne značilnosti in značilnosti oljčnega olja. Zaradi kemične sestave so bolj odporne na visoke dostavne temperature kot rastlinska olja in se lahko varno uporabljajo za seqünziellen cvrtje. Ima tudi visoko vsebnost mononenasičenih ogljikovodikov, ki pomagajo zmanjšati želodčno kislino in olajšati prebavo.

Najmanjša naročilnica 1.
Razpon kapacitete: 160pcs x 5 litrov



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.