FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Omet za zmočenje poliranja

0,65 € /kilogram cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
25 kilogram
Dostopna količina
10000 kilogramov
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
15 dni
SKU:
C1525607
Nazadnje posodobljeno
pred 8 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Kit pripravljen za glajenje in dodelave notranjih površin, sintetičnih smol, vodenih disperzijah, dodatkih, polnilih, z naslednjimi karacteristi¬ci: enostavno nanesti zaradi kremaste doslednosti ima zelo dobro lepilo na ustrezno pripravljeno osnovo, sušenje je hitro, visoko belo. Absorpcija je nizka osnova in ne zahteva primera pred nanašanjem barve. Absorpcija se zaradi sestave zmanjša in prinaša znatne prihranke pri površinski obdelavi (lak). Priporočamo uporabo večplastnih premaz, lahko jih nanesete do 3 mm.

Področje uporabe: lahko nanesete ročno ali po stroju na naslednjih formatih: cementni ometi, mavčni ometi, ki temeljijo na ometih in cementnih ometih, beton, gipsum plošče.

Navodila: Pasta se nanese na substratu, v plasti debeline od 0,2 mm do največ 3 mm. Mehanizirana uporaba, izdelek lahko razredči največ 5% vode. Za uporabo v več plasteh za sušenje pred nanošenjem naslednje plasti je plast nad površino, približno 02:00, pri temperaturi 20 ° C in 65% vlažnosti. Te površine so lahko gladke / bruščene za 12-24 ur (odvisno od debeline in tem¬peratură) z finim brusnim papirjem, s čimer dobimo gladko površino. Za preprečevanje razpok preprečuje hitro sušenje ali zamrznitev. Medij manj vpojen je nastanek mehurčkov, zato se bo v tem primeru omet uporabljal na naslednji način: nanesite prvi plašč razredčimo z 10% vodo, zelo tanko, in po nanosu rahlo zvântare (približno 5 minut.). druga plast tanke in po sušenju površine (2 uri pri temperaturi 20 ° C tem¬peratură in 65% vlažnosti) nanesite končni premaz ometa debeline izvršitve.

Površinski čas sušenja (na dotik): 2 uri, suhost (globina): 24 ur. Vrednosti so navedene pri temperaturi 20 ° C in relativni vlažnosti 65%. Okvirna specifična poraba: 0,5-1 kg / m². Točna količina specifične porabe se določi po preskušanju na kraju samem. To je odvisno od površinske hrapavosti in debeline. Embalaža: plastično vedro, 10 in 25 kg. Prostori za shranjevanje răco¬roase, suhi, Temperatura pranja med 5 ° C in 30 ° C v originalni embalaži, neo odprta. Rok uporabnosti: 24 mesecev od datuma izdelave v skladu s pogoji pakiranja in skladiščenja. Glejte datum izdelave in serije, označene na embalaži.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.