FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Parfumska krema za telo Oriflame Giordani Gold Essenza

3,00 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
20 kos
Dostopna količina
50 kosov
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 1 mesecem

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Razkošna, vlažilna krema za telo, odišavljena s svetlečo, cvetlično in lesno dišavo Giordani Gold Essenza. Visoka koncentracija dišav. Popolnoma se ujema s parfumi.

Giordani Gold Essenza je razkošna parfumirana krema za telo, ki zagotavlja intenzivno vlaženje, kožo pa pusti svilnato mehko. Njegova svetleča, cvetlično-lesena dišava z visoko koncentracijo se odlično ujema s parfumi, kar daje telesu subtilno in elegantno aromo. Krema kožo popolnoma navlaži in zagotavlja njeno gladkost in elastičnost.

Giordani Gold Essenza je odlična izbira za ljubitelje razkošja in elegance. Vsebuje visoko kakovostne sestavine, ki negujejo in regenerirajo kožo, kar ji daje zdrav in sijoč videz. Privoščite si trenutek sprostitve in se potopite v aromatični užitek, ki ga ponuja Giordani Gold Essenza.

Giordani Gold Essenza krema za telo ni le negovalni izdelek, temveč tudi edinstven dodatek k vaši kolekciji parfumov. Vaši koži zagotovite vlaženje in čudovit vonj, ki traja ves dan. Zaprite oči in začutite, kako subtilne cvetlične in lesene note obdajajo vaše telo ter dodajajo eleganco in edinstvenost.

Ponujena krema za telo Giordani Gold Essenza je luksuzni izdelek, ki je idealen za ljudi, ki iščejo visoko kakovostno kozmetiko. Naročite ga še danes in uživajte v čudovitem vonju in navlaženi koži.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.