FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
19 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Raziščite našo izbiro pristnih polnilnikov prenosnih računalnikov Dell, zasnovanih za različne potrebe po energiji. Naša ponudba vključuje polnilnike z različnimi tipi priključkov, vključno s standardnimi 4,5 x 3,0 mm in večjimi možnostmi 7,4 x 5,0 mm, da se zagotovi združljivost s široko paleto modelov prenosnih računalnikov Dell.

Vsak polnilnik je izdelan tako, da ustreza različnim zahtevam moči in ponuja možnosti, kot so 65W, 90W, 130W, 180W in robusten 240W za bolj energetsko intenzivne naloge. Zaradi območja vhodne napetosti 100 - 240V so ti polnilniki vsestranski za globalno uporabo in se držijo različnih standardov moči.

Upoštevajte, da napajalni kabli niso priloženi tem polnilnikom. Vendar pa ima vsak polnilnik 12-mesečno garancijo, ki zagotavlja zanesljivost in zadovoljstvo strank. Poleg tega ponujamo podroben seznam, pripravljen za prenos, ki vam bo v pomoč pri izbirnem postopku.

Ta ponudba je usmerjena v zadovoljevanje potreb podjetij, ki se želijo založiti s kakovostnimi polnilniki prenosnih računalnikov Dell. Ne glede na to, ali posodabljate obstoječi inventar ali razmišljate o novih dodatkih, je naša obsežna zbirka polnilnikov na voljo za nakup na debelo.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.