FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
8 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Apple iPhone 3Gs Pametni telefon (8,9 cm (3,5") zaslon, zaslon na dotik, fotoaparat s 3 milijoni slikovnih iztisov, 16/32GB notranje shranjevanje) črno/belo
Naprave so bile ponastavite na tovarniške nastavitve.
Apple iPhone 3Gs 16/32GB črna
Spoznajte najhitrejši, najmočnejši iPhone doslej. iPhone 3GS ima video snemanje, prepoznavanje glasu, do 32GB shranjevanja in več.
Najhitrejši iPhone doslej.
Prva stvar, ki jo boste opazili je, kako hitro se začnejo programi iPhone 3GS. Spletna mesta se prikažejo v sekundah in e-poštne priloge lahko odprete hitreje. Optimizirana zmogljivost in izboljšan 3D grafični procesor prinašata tudi neverjetne igralne zmogljivosti. Pravzaprav je vse, kar počnete z iPhone 3GS do dvakrat hitreje in veliko bolj neposredno.
Video
Zdaj lahko snemate, urejate in delite videoposnetke iz iPhone 3GS. Naredite visokokakovostne videoposnetke VGA v portretni ali krajinski usmerjenosti. Material obrezuj tako, da izberete začetne in končne točke. Nato pa jo pokažite drugim po e-pošti, v galeriji MobileMe, jo objavite v YouTubu ali ga sinhronizirajte z računalnikom Mac ali računalnikom preko iTunesa.
3 milijone slikovnih kamer.
Nova 3-megapikselna kamera s samodejnim ostudjem prav tako posnema odlične fotografije. In ima priročno novo funkcijo: samo tapnite zaslon, da se osredotočite na tisto, kar želite.
Glas.
Glasovni nadzor prepozna imena iz stikov in pozna glasbo na iPodu. Pokličite ali predvajajte pesem. Samo povej, kar hočeš. Kompas.
Z vgrajenim digitalnim kompasom vam lahko iPhone 3GS pokaže pot. Uporabite novo aplikacijo Compass ali doživite, kako samodejno poravna zemljevid v smeri, ki jo iščete.
Izreži, kopiraj in prilepi.
Izrežite, kopirajte in prilepite besedilo in fotografije – tudi med programi. Slike in vsebino lahko celo kopirate iz spleta in jih uporabljate drugje.
Krajinska tipkovnica.
Potrebujete več prostora za pisanje? Zasukajte iPhone v ležeče, da bo deloval z večjo tipkovnico v programu Pošta, Sporočila, Opombe in Safari. Novice.
Pošljite sporočila z besedilom, videom, fotografijami, zvokom, lokacijo in podatki za stik. Lahko celo fotografirate ali videoposnetek
Iskanje.
Preiskana, najdena. V središču pozornosti lahko poiščete vse svoje stike, e-poštna sporočila, koledarje in opombe ter celoten iPod.

Dostop.
iPhone 3GS ponuja funkcije za pomoč ljudem z okvaro vida in sluha. Te funkcije vključujejo Govorno pripovedovalca, povečava, možnost belega na črnem zaslonu, mono zvok in drugo.

Internetno pritezanje.
Surfati praktično kjerkoli na internetu. Ker lahko zdaj svoj iPhone povežete z mac zvezkom ali računalnikom in ga uporabljate kot modem. Pritezanje trenutno ni na voljo v nekaterih državah. Dodatne informacije so na voljo pri zadevnem ponudniku mobilnih storitev.

Glasovni memoati.
Zabeležite idejo, memo, srečanje ali karkoli želite z novo aplikacijo Glasovni memos in jo delite z drugimi.

Nike + iPod.
IPhone je na voljo s podporo za Nike+ iPod. Preprosto vstavite senzor za iPod Nike+ (prodaja se ločeno) v čevlje Nike+ in začnite z vaganjem.

Delnice.
Aplikacija Stocks na iPhoneu vam prikazuje borzni grafikoni, podrobne informacije in celo aktualne naslove za zalogo po vaši izbiri. In ko zavrtite iPhone, boste videli še podrobnejše informacije.
"Naprave so vklop/izklop in testirane na LCD funkcionalnosti. Naprave so dobavljene skupaj z baterijo in pokrovom hrbta.
Blago se uporablja B-blago."

Vklop/izklop pomeni, da se naprave preverijo, ali jih je mogoče vklopiti. Poleg tega je LCD testiran.
Ta ponudba je namenjena izključno profesionalnim prodajalcem. Prodaja poteka kot posebna točka izrecno brez garancije ali vrnitve.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.