FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

PARNI PRALNI STROJ 10in1 DODATKI ZA ČIŠČENJE TLAKA

23,60 € /kos cena brez DDV
Na zahtevo
NAROČAM

Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
891 kosov
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
CR 7021
EAN:
5908256835153

Stik Pokliči

PARNI PRALNI STROJ 10in1 DODATKI ZA ČIŠČENJE TLAKA - opis


TLAČNA PARNA PODLOŽKA CAMRIC Parni čistilec z nizom funkcionalnih nasvetov je učinkovita rešitev za težave dnevnega in občasnega čiščenja. Para, ki se oddaja pod visokim tlakom, doseže težko dostopna mesta.

PREDNOSTI PODLOŽKE: PARNI TLAK 3,5 BARPOWER 900-1050WTANK PROSTORNINA 350ML10 DODATKI VKLJUČENIPRIROČNO ROČAJUČINKOVITO ODPRAVLJA BAKTERIJZ UPORABO PRILOŽENIH PREKRIVNIH PLASTI LAHKO UPORABITE MOČ PARE ZA ČIŠČENJE OKEN, OBLAZINJENJA ALI TEŽKO DOSTOPNIH MEST V KOPALNICI.

~ VSE, KAR POTREBUJETE!1 - GUMB PARY2 - UCHWYT3 - ZASILAJĄCY4 KABEL - REZERVOAR ZA VODO5 - KONTROLNA6 SVETILKA - SZCZOTKA7 - ZAKRZYWIONA8 ŠOBA - VODNA ZAJEMALKA9 - LEJEK10 - POKROVČEK CZYSZCZENIA12 ČIŠČENJE KAPE11 - NASVET - SZCZELIN13 NASVET ZA ČIŠČENJE - MIKROFIBRY14 POKROVČEK - KRATEK DYSZA15 - REZERVOAR COVER16 ZA VODO - DRUCIANA17 KRTAČA - PODALJŠEK CEVI

~ DODATKI ZA ENOSTAVNO ČIŠČENJE! Poleg različnih priključkov komplet vsebuje tudi uporabne dodatne dodatke: posebno krpo, šobo za kolono, merilni trak in lijak za polnjenje posode za vodo. ČIŠČENJE RAVNIH IN TEŽKO DOSTOPNIH POVRŠIN JE MOŽNO ZAHVALJUJOČ ŠTEVILNIM NASVETOM: KRTAČA - uporablja se za čiščenje večine površin, kot so tla, fugirna masa, terasa ali balkon. ŽIČNA KRTAČA - se bo borila z najtežjo, tudi staro umazanijo s površin, odpornih na praske. Z lahkoto lahko očistite kovinske ali betonske površine, ne da bi jih uničili. NASVET ZA ČIŠČENJE - podolgovata oblika te konice vam bo omogočila udobno in enostavno manevriranje čistila. NASVET ZA ČIŠČENJE RAZPOK - dosegel bo vsako umazanijo tudi na težko dostopnih mestih. Dobro bo deloval pri čiščenju pohištva, avtomobila ali garaže. PREKRIVANJE ZA ČIŠČENJE OKEN - popolnoma obvladuje čiščenje in odstranjevanje vode s katere koli steklene površine. PREKRIVANJE MIKROVLAKEN - namenjeno čiščenju oblazinjenja, preprog ali zaves. Vroča para je učinkovita proti težko odstranljivi umazaniji iz maščobe in hrane.

NAJPOMEMBNEJŠI PARAMETRI:PROIZVAJALEC - CAMRYVOLTAGE - 220-240V ~50HzMOČ - 900WMOC MAX - 1500WCAPACITY REZERVOAR - 350MLPAKET DIMENZIJE - 18 x 26 x 25CMWnaprava je izdelana v prvem razredu izolacije in ne zahteva ozemljitve. IZDELEK, PAKIRAN V ORIGINALNI EMBALAŽI, IMA NAVODILA V POLJŠČINI IN MNOGIH DRUGIH.


Načini plačila

  • Bančni prenos
  • Gotovina
  • Spletno plačilo
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Načini dostave

  • Osebni prevzem
  • Dostava po Sloveniji
  • Dostava v tujino

Druge ponudbe prodajalca

Druge ponudbe v tej kategriji

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.