FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
17 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Peppa Pig Cut & Play Food Set Pretvarjajte se, da igrate igračo za otroke

8,12 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
100 kosov
Država
Velika Britanija
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 2 tednoma

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

PEPPA PIG CUT & PLAY FOOD - Komplet hrane Peppa Pig Cut & Play je opremljen s torbico za nošenje, ki zagotavlja, da lahko vaš otrok pospravi nakupovanje, kar omogoča prenosno igro, tako da lahko vaš otrok kuha, nakupuje in se igra na poti s tem 13-delnim barvitim kompletom za igro. Spodbuja domiselno igranje vlog, koordinacijo in socialno interakcijo, ki nadobudnim malim kupcem omogoča, da se seznanijo z nakupovalnimi izdelki, spoznavajo prehrano, skupine hrane in katere sestavine lahko združite, da bi ustvarili druge.
LASTNOSTI - Ta komplet hrane za pretvarjanje zagotavlja neskončno domiselno igranje vlog, zabavo, poučevanje vašega otroka, kako sekati sadje in zelenjavo s pripomočki, ki jih lahko najdete v vsakodnevni kuhinji igrač. Ta odličen 13-delni komplet vključuje sadje in zelenjavo s palico in lupino, nož za igranje vlog in desko za sekanje. Vključuje različne plastične zelenjave in sadje, ki so realistične in trajne. Ta nakupovalna košarica za igrače je kot nalašč za ljubitelje Peppa z igračo. Spakirajte v kovček za nošenje!
IGRA PRETVARJANJA - Zgodnje učenje ni popolno brez pretvarjanja in bolj ko ima vaš otrok domiselno igro, bolj bo rasla njegova ustvarjalnost in domišljija. Igranje vlog omogoča tudi vašim otrokom, da gledajo na stvari iz toliko različnih zornih kotov in čutijo širok spekter čustev. Otroci spoznavajo svet in sebe skozi igro pretvarjanja. Dramatične igralne izkušnje so nekateri od prvih načinov, kako otroci spoznajo svoje všečke in nevšečnosti, svoje interese in sposobnosti.
SPECIFIKACIJE IZDELKA - Vključuje 1 x torbico. 1x deska za sekanje, 1x nož za pretvarjanje, 1x banana 1x paradižnik, 1x brokoli, 1x jabolko in 1x lubenica. Dimenzije: H20.5cm x W24.5cm x D6.5cm. Primerno za otroke od 3+ let.
IZDELKI Z LICENCO PEPPA PIG - Oglejte si našo široko paleto igrač za igranje vlog Peppa Pig, od otroških vozičkov Peppa Pig, vozičkov, otroških stolčkov in otroških kompletov. Imamo tudi veliko izbiro kuhinj Peppa Pig, čajnih garnitur, nakupovalnih in glasbenih instrumentov. Kot nalašč za spodbujanje vaših otrok, da rastejo in se učijo, medtem ko se zabavajo. Naše igrače Peppa Pig so odlično darilo za vsakega otroka, ki je ljubitelj predstave.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.