FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
19 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

PNI AV601 brezžični video avdio oddajnik in RJ45 airfun in aircontr

41,43 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
50 kosov
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
5 dni
SKU:
PNI-AV601
EAN:
5949066512957
Nazadnje posodobljeno
Več kod mesec dni nazaj

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Modul Miracast / AllSharecast
Zdaj lahko z družino uživate slike ali videoposnetke iz pametnega telefona, tabličnega računalnika ali računalnika, ker jih lahko predvajate v realnem času na televizorju ali projektorju s pomočjo miracast načina. Tako lahko uporabljate televizor ali projektor kot klon pametnega telefona, tabličnega računalnika, prenosnika in lahko uživate v aplikacijah, filmih slik na veliko večjem zaslonu.

DLNA modul / MirrorOp
V načinu DLNA lahko igrate na TV / projektor HD slike in filmi predvajajo preko interneta iz telefona / tabličnega računalnika / računalnika. Naprava podpira predvajanje spletnih vsebin v realnem času pri ločljivosti 1080P iz telefona / tabličnega računalnika na televizorju ali projektorju.

Predvajanje datotek iz tabličnega računalnika/pametnega telefona
Še posebej zanimiva aplikacija je AirFun, s katero lahko predvajate neposredno na zaslonu izbrane datoteke iz telefona ali tabličnega računalnika: filmi, glasba, slike.

Navidezni daljinski upravljalnik
Aplikacija AirFun je vključila več funkcij, vključno z virtualnim daljinskim upravljalnikom za ta izdelek. Tako lahko pametni telefon uporabljate kot virtualni daljinski upravljalnik, namesto kot tisti v paketu.

Predvajanje datotek iz pomnilnika USB
Ker gre za najnovejšo generacijo, ima naprava PNI AV601 tudi dodatno funkcijo integriranega predvajalnika medijev. Tako lahko tečete iz zunanjega pomnilnika (USB ključ ali HDDextern) širok nabor multimedijskih datotek: filmi, glasba, slike.

Dostopna točka
In ne nazadnje, PNI AV601 lahko deluje tudi kot Dostopna točka, ki omogoča širitev brezžičnega omrežja na večjem območju, ali celo med nadstropji, s čimer zagotavlja brezžični internetni vir na območjih, ki niso bila dostopna v običajni mob.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.