WEEKEND SALE
-25%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

PNI House NVR 1080P - 16 kanalov FULL HD 1080P 2MP ali 5 KANALOV 5MP

50,70 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
2 kosa
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
OB
Čas dostave
5 dni
SKU:
PNI-16CH1080P
EAN:
5949066510830
Nazadnje posodobljeno
Več kod mesec dni nazaj

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Metode dostopa in nadzora
PNI House 1080P NVR je mogoče nadzorovati iz mobilnih naprav prek aplikacije XMEye, združljive z Android in iOS, in iz računalnika prek splošne CMS programske opreme. Namestitveno datoteko CMS lahko najdete na CD-ju, ki je vključen v paket, lahko pa jo prenesete z naše spletne strani, s strani izdelka, razdelka za prenos.

NVR (Omrežni video snemalnik) z največ 16 kanali full HD
S PNI House 1080P NVR imate možnost snemanja in predvajanja slik iz do 16 nadzornih kamer z ločljivostjo 1080p ali 8 fotoaparati z ločljivostjo 1080p. Opomba: Ta naprava ni združljiva z analognimi kamerami.

Nadzor prek interneta
Posnetke iz vsake naprave (prenosnika, računalnika ali telefona) si lahko v realnem času ogledate prek interneta, bodisi neposredno iz brskalnika (Internet Explorer) bodisi s pomočjo namenske aplikacije (združljive s sistemom Windows, iOS, Android), ki se nahaja na CD-ju v paketu.

Večkratna registracija
PNI hiša 1080P NVR vam omogoča izbiro vrste posnetka, ki ga želite: ročno, ob alarmu, pri zaznavanju gibanja ali v zanki.

Konektorje
Priključite lahko več vrst monitorjev, naprava je opremljena z izhodom HDMI in VGA. Video posnetke, shranjene na HDD nameščenem v NVR, lahko prenesete lokalno na USB ključ, preko vmesnika izdelka (USB2.0 ali USB3.0) ali na daljavo, prek interneta, neposredno na računalnik. Do PNI hiše 960P NVR lahko dostopate prek interneta, zahvaljujoč RJ45 LAN pristanišču.

Protokoli za povezavo
Pni House 1080P NVR je najmodernija in podpira protokole, kot so: TCP/IP, DHCP, DDNS, DNS, PPPoE, UPNP, NTP, SMTP, ONVIF.

H.264 + zvočni posnetek
Videoposnetek lahko snemate z zvokom tako, da povežete IP kamere z integriranim mikrofonom ali ločenim mikrofonom (dodatna oprema ni vključena v paket).

Združljivost HDD
Z razvojem nadzornih sistemov proizvajalci HDD (skladiščnih enot) so ustvarili namenske rešitve zanje. Tako za maksimalno delovanje in brez težav delovanje nadzornih sistemov PNI priporočamo uporabo le z namensko CCTV HDD.. Tukaj omenjamo WD Vijolično, WD RE, WD SE, modele z zanesljivostjo, odpornostjo in kakovostjo zajamčenih 24/7.

Nastavitve e-pošte
Ta sistem omogoča pošiljanje na nastavljen e-poštni naslov opozoril v primeru alarma (zaznavanje gibanja, pomanjkanje slike itd.) Dostopajte do sistemskega menija in naredite nastavitve glede na spodnjo sliko:



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.