APRIL SAVINGS
-40%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

PNI L807 GPS navigacijski sistem 7 palčni zaslon, 800 MHz, 256MB DDR, 8GB

65,91 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
2 kosa
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
5 dni
SKU:
PNI-L807
EAN:
5949066512872
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


7-palčni zaslon omogoča natančnejši in podrobnejši pogled na pot/ zemljevid, ki je izjemno občutljiv in natančen na dotik. Peresnik, ki je vključen v paket, ponuja bolj natancen nadzor in krmarjenje po meniju kot uporaba s prsti. Ločljivost zaslona je zelo dobra, saj prikazuje slike in zemljevide vrhunske kakovosti.

Velikodušen prikaz

Oddajnik FM

Prenosni navigacijski sistem, PNI L807, je opremljen s FM oddajnik. Omogoča prenos pesmi, shranjenih v notranjem / zunanjem spominu navigacije, na FM radiu v avtu. 

Notranji pomnilnik navigacije je 8GB, kar pomeni, da lahko integrirate 2 kompleksni karti (en tovornjak, eno potovanje) ali dodate dodatne multimedijske datoteke. Sprejem in prikaz GPS položaja na zemljevidu poteka takoj, zahvaljujoč novemu zmogljivnejši procesorju MSTAR2531 s hitrostjo 800 Mhz in RAM-om 256 MB.
 
Zmogljiv procesor

Konektorje

Navigacijski konektor PNI 807 je sestavljen iz miniUSB vrat, režo MicroSD za dodatne zemljevide ali multimedijske datoteke ter vtičnika za slušalke.

GPS enota ima tri pomembne funkcije: video predvajalnik, avdio predvajalnik in foto predvajalnik. Podpira video datoteke, kot so: AVI, WMV, MP4 itd. in zvočne datoteke: MP3 in WAV. Podpira tudi JPG, BMP in PNG formate.

Multimedijski predvajalnik

Pripravljen za odhod

Izdelek je "Ready to go" zaradi dodatkov v paketu, ki omogočajo, da se takoj montira na vetrobransko steklo in vžigalnik za cigarete. Takoj, ko vklopite napravo, lahko greste na cesto brez težav na želeni poti.Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.