FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Podnožje pisarniške opore za noge Nastavljivo udobno trdno podnožje stopal

15,99 € /kos cena brez DDV
NAROČAM

Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
72400
EAN:
5905601815778

Stik Pokliči

Podnožje pisarniške opore za noge Nastavljivo udobno trdno podnožje stopal - opis

Nastavljiva pisarniška opora za noge Opis izdelka + poudarki

Glavne značilnosti: Vrsta izdelka: Naslonjalo za noge/nastavljivo stojalo Material: Jeklo, plastika Barva: Črna Dimenzije: 38 cm x 30 cm x 13,5 cm (dolžina/širina/višina) Nosilnost: 20kg Kot nagiba: +20°~-20° Teža: 2225g Nastavitev nagiba: v realnem času Ergonomsko oblikovan Pozitiven vpliv na zdravje in udobje Zmanjšajte utrujenost in napetost v nogah in hrbtenici Nastavite vsebino: 1x opora za noge
Podpora za vaše zdravje Udobna in ergonomska opora za noge je v glavnem izdelana iz jekla. Zasnova te podlage vključuje štiri gumijaste noge, ki imajo stabilizacijsko funkcijo in preprečujejo nenamerno gibanje. Za koga bo naslon za noge popolna rešitev? Namizni delavci: Za tiste, ki preživijo dolge ure pred računalnikom, vam lahko naslon za noge pomaga ohranjati udoben sedeči položaj z zmanjšanjem napetosti v nogah. Pisarniški delavci: Ljudje, ki delajo v pisarnah in so izpostavljeni dolgotrajnemu sedenju, lahko izkoristijo ergonomske rešitve, kot je ta naslon za noge, da izboljšajo udobje in zdravje. Ljudje s težavami s hrbtom: Za tiste, ki se borijo s težavami s hrbtom, lahko pravilna poravnava stopal in nog koristi drži in udobju. Zdravi ljudje: Aktivni ljudje, ki želijo skrbeti za svoje zdravje, lahko izkoristijo tudi ergonomske lastnosti, kot je naslon za noge, da zmanjšajo napetost in nelagodje.
Udobje in ergonomija Naslonjalo za noge ni le praktično, temveč tudi pomembna ergonomska rešitev, ki pozitivno vpliva na vsakodnevno udobje. Njegova uporaba prispeva k izboljšanju drže, ki je ključnega pomena za ohranjanje zdravja hrbtenice. Zahvaljujoč pravilnemu pozicioniranju stopal opora za noge pomaga zmanjšati napetost v hrbtenici in zmanjšati obremenitev spodnjega dela hrbta. Zmanjšuje utrujenost nog, hkrati pa zmanjšuje napetost v tem delu telesa. Zahvaljujoč zmožnosti, da stopala postavite v udoben položaj, opora za noge pomaga enakomerno porazdeliti težo in odpravlja prekomerno obremenitev na določenih področjih nog. To je še posebej pomembno za ljudi, ki doživljajo mišično napetost ali nelagodje, povezano z dolgotrajnim sedenjem ali stojanjem.
Stabilnost: Opora za noge ima 4 gumijaste noge v podnožju, ki učinkovito preprečujejo nenamerno premikanje, kar uporabniku omogoča, da se osredotoči na nalogo, ne da bi moral nenehno prilagajati položaj stopal.
Popolnoma nastavljiv nagib Dodatna prednost te opore za noge je njena nastavljiva zasnova, ki vam omogoča nastavitev nagibnega kota od +20° do -20°. To pomeni, da lahko uporabnik individualno prilagodi naklon podlage glede na lastne želje in ergonomske potrebe. Nastavljiv kot nagiba omogoča fleksibilnost pri uporabi opore za noge, kar omogoča prilagajanje različnim položajem sedenja. Pri nekaterih ljudeh rahel nagib stopal prispeva k še večjemu udobju in zmanjšuje napetost v predelu hrbtenice in nog. Poleg tega možnost prilagajanja nagibnega kota pomeni, da se lahko opora za noge prilagodi spreminjajočim se razmeram in uporabniškim željam med delom.
Mere, teža in največja obremenitev Naslonjalo za noge predstavlja praktične dimenzije in lastnosti, ki jih je vredno upoštevati pri izbiri ergonomske opreme. Tu so podrobnosti o dimenzijah in parametrih te podlage: Osnovne dimenzije: 38 cm x 30 cm x 13,5 cm (dolžina/širina/višina) Osnovna teža: 2225 g Maksimalna nosilnost: 20 kg Te natančne dimenzije in parametri vam omogočajo učinkovito prilagajanje naslona za noge različnim delovnim prostorom. Poleg tega največja nosilnost 20 kg kaže na trdno konstrukcijo, kar je pomembno v smislu zagotavljanja varnosti in trajnosti med uporabo.
Masaža Uživajte v dodatnem pomirjujočem doživetju s tremi masažnimi trakovi, ki nežno stimulirajo akupunkturne točke na podplatih. Ta subtilna masaža ne zagotavlja le takojšnjega olajšanja, temveč tudi pomaga izboljšati krvni obtok v predelu nog. Je kot mini masaža, ki vas spremlja ves dan in skrbi za udobje stopal.
GALERIJA IZDELKOV _________________________________
Pogosto zastavljena vprašanja Kateri materiali so bili uporabljeni pri izdelavi te podlage za noge?
Podnožje noge je izdelano iz kombinacije jekla in plastike, kar zagotavlja trdno konstrukcijo in vzdržljivost.
Kakšne so dimenzije tega podnožja stopala?
Dimenzije podnožja so dolge 38 cm, široke 30 cm in visoke 13,5 cm, zaradi česar je praktična in lahko prilagodljiva naprava.
Kolikšna je največja dvižna zmogljivost te nožne podlage?
Maksimalna nosilnost je 20 kg, kar dokazuje robustno obliko in omogoča varno uporabo


Načini plačila

  • Bančni prenos
  • Gotovina
  • Spletno plačilo
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Načini dostave

  • Dostava po Sloveniji
  • Dostava v tujino

Druge ponudbe prodajalca

Druge ponudbe v tej kategriji

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.