FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Portabletna miza LED Pro

3,80 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
59 kosov
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm3972
EAN:
=VLOOKUP(A269,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

LED namizna svetilka je lahko idealna izbira za vse, ki iščejo sodobno, energetsko varčno in funkcionalno rešitev. Ta svetilka ima svetlost, ki jo je mogoče zatemniti, tako da lahko popolnoma nadzirate pravo svetlost glede na vašo situacijo. Učinkovit svetlobni tok je 600 lm, kar zagotavlja dovolj svetlobe za branje, pisanje ali celo delo. Barva svetlobe je bela in barvno temperaturo lahko prilagodite od 3000 do 6500 kelvinov, tako da lahko vedno najdete pravo svetlobo za svoje okolje. Poleg tega svetilka uporablja LED tehnologijo, zato ima dolgo življenjsko dobo in nizko porabo energije. Sodobna in elegantna zasnova namizne svetilke se popolnoma prilega vsaki notranjosti, zaradi česar je kot nalašč za domačo uporabo, pisarniško delo ali branje ponoči.

Poleg tega bralna svetilka uporablja LED tehnologijo, zato ima dolgo življenjsko dobo in nizko porabo energije. Sodobna in elegantna zasnova namizne svetilke se popolnoma prilega vsaki notranjosti, zaradi česar je kot nalašč za domačo uporabo, pisarniško delo ali branje ponoči.

Ta LED namizna svetilka ima še eno praktično funkcijo, in sicer prostor za držalo za pero. Prostor za pero se nahaja poleg svetilke in je lahko dostopen. Ta dodatna funkcija vam daje odlično priložnost, da svoja orodja za pisanje organizirate med delom ali študijem. Zasnova in namestitev peresa je prav tako moderna in elegantna, zato se popolnoma prilega zasnovi svetilke. Na splošno je ta LED namizna svetilka lahko odlična izbira za vsakogar, ki išče praktično in funkcionalno rešitev za svoj dom ali delovno mesto.

Ta namizna svetilka LED ima tudi držalo za telefon, tako da lahko udobno držite telefon med delom ali branjem. Držalo telefona se prilagaja velikosti in vrsti večine pametnih telefonov, tako da lahko varno držite telefon, medtem ko imate proste roke za delo ali branje. Del držala telefona ima tudi sodoben in eleganten dizajn, ki se popolnoma prilega zasnovi namizne svetilke in celo dodaja funkcionalnost.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.