FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
21 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

PowerGrind Brezžični kotni brusilnik 12V 75 mm z 2 baterijama

18,95 € /kos cena brez DDV

Priporočena maloprodajna cena: 37,89 €


Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
5 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm8004
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Visokokakovostni materiali
Ta kotni brusilnik je opremljen z diamantnimi noži za rezanje, ki zagotavljajo stabilno in enakomerno delovanje. Na stotine ostrih zob hitro odstrani žagovino, zaradi česar deluje bolj učinkovito in trajno kot običajne blazinice iz brusnega papirja. Zahvaljujoč brezžični zasnovi vam ni treba skrbeti za vir energije, zaradi česar je ta naprava odlična za delo na prostem.

Mini, visoko učinkovit brezkrtačni motor
Kotni brusilnik Mini 12V ima visoko učinkovit brezkrtačni motor, ki zagotavlja stabilnejše in zanesljivejše delovanje. Sposobnost hitrega odstranjevanja materiala prihrani čas in trud, primerna pa je tudi za upogibanje nalog. Tehnologija brezkrtačnih motorjev ponuja daljšo razpoložljivost in učinkovitejše delo, zato si mnogi strokovnjaki in ljubitelji želijo izbrati ta model.

Visoko zmogljiva baterija
Vemo, da je življenjska doba baterije kritično vprašanje, ko gre za brezžične naprave. Zato je naš kotni brusilnik opremljen z visoko zmogljivo litij-ionsko baterijo in hitrim polnilnikom, ki zagotavljata dolgotrajno uporabo. Baterija z zaščito pred prevelikim polnjenjem in temperaturno zaščito zagotavlja veliko daljšo življenjsko dobo, tako da lahko zanesljivo delate na svojih projektih.

Velikost rezalnega kolesa je 75 mm.

Varnostna zaščita in vzdržljivost
Pri delu zaščitni pokrov kotnega brusilnika preprečuje letenje isker in kovinskih čipov, s čimer vas ščiti pred morebitnimi poškodbami. Široka paleta različnih aplikacij, kot so žlebljenje stenskih plošč, rezanje tal, rezanje keramičnih ploščic, hidroelektrična napeljava, PVC rezanje cevi itd., Dokazujejo vsestranskost in zanesljivost izdelka v vseh vrstah projektov.

Vsebina paketa:

1 x mini kotni brusilnik
2 x baterija
2 x rezalno kolo
1 x polnilec



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.