FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Prenosna CB Midland Alan 42 DS radijska postaja z avtomatskim Squelch

119,99 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
100 kosov
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 8 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Velikodušen prikaz
Zaslon je velikodušen, ki temelji na velikosti postaje, zeleni osvetlitvi in prikazu kanalov, ravni emisij/sprejem, skupaj s številnimi drugimi aktivnimi funkcijami izdelkov.
Zmanjšane dimenzije
Zdaj lahko uživate več prednosti najmanjše CB radijske postaje. Radijska postaja pade na dlan (podobno kot walkie-talkie) in jo lahko uporabljate z eno roko brez težav. Poleg tega zmanjšane dimenzije omogočajo, da ga postavite v oklep ali v majhne prostore na krovu katerega koli avtomobila.
Več funkcij
Čeprav je zelo majhna postaja, prihaja z veliko funkcij: Squelch Digital Auto, Channel Scan, Dual Watch, Keypad Lock, Ecractual Lighting, Fast Channel Navigation, EMG, High/Low Power (4W/1W).
Večvrstni pas
Za tiste, ki uporabljajo druge komunikacijske pasov, ki se uporabljajo v drugih evropskih državah, je postaja opremljena z možnostjo spremembe standarda dela v skladu z vsako državo.
Nastavljiva moč
Visoka/nizka nastavljiva moč emisij je uporabna v nekaterih državah EU, kjer je urejena z zakonom, ki se razlikuje od Romunije, in ko se postaja uporablja na odprtem polju za varčevanje z energijo baterije.

Povezljivost
Alan 42 DS je večnamenski avto z dvojno uporabo: v avtomobilu z anteno za telo in na odprtem polju (parkirišče) z baterijami in BNC anteno. Priključek BNC omogoča priključitev majhne antene le na odprto postajo (parkirišče). Priključitev mikrofona in slušalk / zvočnikov omogoča povezavo namenskega hands-free Midland MA31-L s katerim lahko oddajamo neposredno iz lavalierja in ga prejemamo preko slušalk iz ušesa.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.