WEEKEND SALE
-25%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

PRIPRAVA PRIPRAVE NARAVNEGA ZDRAVNIKA

2,76 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 stock
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Rusija
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
SCR(4)-SIB
Nazadnje posodobljeno
pred 1 letom

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

PRIPRAVA PRIPRAVE NARAVNEGA ZDRAVNIKA
Za težavno kožo

Urejen obraz in gladka koža sta znaka mladosti in zdravja. Kožne celice se nenehno posodabljajo, vendar se zaradi sprememb, povezanih s starostjo in škodljivih vplivov okolja, stare mrtve celice nehajo posodabljati pravočasno. Zaradi tega koža postane dolgočasna, suha, neeen, fine gube. Za odstranjevanje stale celic in obnovitev kože se uporablja naravni keramični obraz. Nežno očisti ne le dermis plast odmrele kože, ampak tudi iz kozmetičnih ostankov, prahu, masti, ki so se nabrale v porah kože in preprečuje kisik, vlago in uporabne elemente, da bi dosegli globlje plasti kože.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (Marelica) Seme v prahu, Olje hipofa Rhamnoides, Vutyrospermium Parkii (Shea) Vutter, Izoamil laurat, Izoamil kakav, Cetearil alkohol, Gliceryl stearat citrat, Glicerin, Pantenol, Chamomilla recutita eterično olje, Eterično olje Pinus silvestris, Eterično olje Salvia officinalis, Xantan guma, Tocopheryl Acetate, Magnolia Officinalis Ekstrakt lubenice,Ekstrakt Matricaria chamomilla, Ekstrakt Rosa cinnamomea, Ekstrakt Menhta piperita, Ekstrakt Salvia officinalis.
Naravni obrazni četver "protivnetni" zasnovan posebej za problemsko kožo. Zahvaljujoč aktivnim sestavinam, spodbuja globoko čiščenje pore, odstranjevanje izpuščajev na koži in normalizira žleze. Z redno uporabo se zgladijo globoke gube, elastičnost kože se poveča, polt pa pade ven.
Marelica v zdrobljenem obliki spodbuja globoko čiščenje pore, izboljšuje krvni obtok in s tem spodbuja absorpcijo uporabnih snovi. Olje morske trske zmanjšuje tudi vnetja in draženje, ima mehčanje, hranljivo, osvežilno, tonik, vlažilne, zaščitne in lečeče lastnosti. Prav tako odlično odstrani suhost in luščenje kože, pomaga izboljšati tone, elastičnost in elastičnost kože. Karitejevo maslo pomiva kožo tako, da deluje na vnetih predelih, odpravlja srbenje in draženje. Eterično olje kamilje je idealno za nego občutljive kože, ki pomaga pri boju proti aknam in zaščiti pore pred onesnaževanjem. Borovo eterično olje odstranjuje draženje, zmanjšuje oteklino na obrazu. Eterično olje žage normalizira izločanje žlez in se bori proti bakterijam na površini kože. Vitamin E preprečuje staranje kože, povečuje njeno elastičnost, normalizira ravnovesje lipidov. Izvleček magnole in kamile ima močan baktericidni, protivnetni in potolažilni učinek. Ekstrakti vrtnic in mete vsebujejo elemente v sledovih, ki izboljšujejo celično presnovo in odlično pomagajo obdržati vlago v kožnih celicah.

Način uporabe:
Nanesite na vlažilno kožo, masažo z lahkimi krožnimi gibi, temeljito sperite z vodo. Ne uporabljajte več kot 1-2-krat na teden. Ni priporočljivo za uporabo v primeru poškodbe kože, izogibajte se predelu očesa. Uporabljajte samo za zunanjo uporabo.

PAKIRANJE: 50 ± 5 ml

ŽIVLJENJE ŽIVLJENJE: 1 leto, po odprtju 3 mesecev.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.