FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
19 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

3MK antivirusna folija za celoten ekran Opis izdelka + najpomembnejše lastnosti

Silver Protection 3mk 7H antivirusna folija za celoten zaslon za Galaxy S21 Plus Popolnoma prilagojena zaslonu Samsung Galaxy S21 Plus je Silver Protection folija priznane blagovne znamke 3mk izdelek, ki poleg zaščitnih lastnosti našega zaslona odstra na njem se kopičijo bakterije. Protimikrobni premaz, uporabljen v njem, uniči 99,9 % znanih virusov, bakterij, gliv in plesni. Folija deluje ves čas, zahvaljujoč temu ščiti naš zaslon pred bakterijami, ki se na njem nabirajo med vsakodnevno uporabo.



Poudarki izdelka: Blagovna znamka
3mk
serija
Srebrna zaščita
Tip izdelka
Antivirusna zaščitna folija
Kompatibilnost
Samsung Galaxy S21 Plus





Zakaj se splača kupiti ta izdelek? Debelina: samo 0,17 mm Površinska trdota: 7H 3x poveča vzdržljivost zaslona Case Friendly - združljiv z ohišjem Ščiti pred praskami Tehnologija Self-Heal™, odporna na razpoke - samozdravljenje Vsebina kompleta: 1 x SilverProtection folija, Anti-Bubble Card ™, Set za čiščenje



Dodatne informacije: Velika prednost Silver Protection 3mk folije je njena fleksibilnost, ki omogoča zaščito tudi zaobljenega dela ekrana. Proizvajalec se je v želji po podaljšanju življenjske dobe folije odločil za uporabo samoregenerativnega premaza, ki omogoča, da folija ves čas deluje in je sposobna odpraviti manjše poškodbe ali praske nastale pri uporabi telefona. Zahvaljujoč Self-Heal™ lahko še dlje uživamo v gladki površini folije, mehurčki, ki nastanejo med namestitvijo, pa izginejo v 72 urah. PREBERI! * Po namestitvi folije obstaja možnost nastanka zračnih mehurčkov ali sledi namestitve. Zahvaljujoč tehnologiji Self-Heal™ bodo izginili v 72 urah.


3mk je poljska blagovna znamka, ki v glavnem proizvaja kaljena stekla, hibridna stekla, etuije in zaščitne folije. Vsi izdelki 3mk® so izdelani z največjo skrbnostjo, zasnovani tako, da zagotavljajo najboljšo, po možnosti nevidno zaščito za naše naprave. Znamko odlikujejo bogate izkušnje, ki so jih potrdili različni testi, certifikati in nagrade.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.