FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
15 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

PU usnje bar blato višina nastavljiva bar stoli hrbtni

20,00 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Nemčija
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

⭐ Barska blata so izdelana iz mehkih PU usnjenih sedežev. Sedeži so napolnjeni z gobo z debelino visoke gostote, ki se ne deformirate zlahka in je udobnejša. Osnovna in nogna plošča uporabljata tehnologijo elektroplatinga, ki je odporna na korozijo in lahko učinkovito prepreči vsakodnevno nošnje.
⭐ [Nastavljiva višina & 360° Vrtenje]: Blazino lahko zavrtite za 360 stopinj, višino stola pa lahko nastavite z ročajem. Ročaj pod sedežno blazino vam pomaga prilagoditi različne višine. Višina blazine od tal: 62–82 cm (nastavljiva višina)
⭐ [Floor-protected Design]: Zasnova postavitve stopal omogoča enostavno namestitev stopal, lahko sedite in se sprostite in uživate v dolgem pogovoru. Tla ima napravo za zaščito tal, spodnji gumijasti obroč pa preprečuje praskanje tal in zmanjšuje hrup med vrtenjem.
⭐ [Večnamenski bar stol]: Kuhinjski bar stol ima popolno obliko in se lahko prilagodi vsakemu okolju v vašem domu. Uporablja se lahko v kuhinjah, jedilnici, dnevni sobi, balkonu, kavarni, pultih, brivnicah, barih itd. To je eleganten in udoben večnamenski bar stol.
⭐ [Dimenzije bar stol]: Velikost tega bar blata je 43 x 39 x 92–112 cm, blazina od tal: 62–82 cm (nastavljiva višina). Vendar upoštevajte, da teh barskih stolov ni mogoče poslati na Kanalske otoke (Jersey, Guernsey).



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.