FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
6 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Radio postaja Kit CB TTi TCB-550 + Antena PNI Extra 45

62,42 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
1 kos
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
5 dni
SKU:
TTI-PACK24
EAN:
5949066505492
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Pravna moč 4W

Radijska postaja CB TTi TCB-550 je skladna z veljavno zakonodajo v Romuniji, usklajeno z evropskimi normami, ki ima največjo dovoljeno pravno moč 4 W.

Samodejna squelch - DSS

Ena izmed najbolj prodajanih postaj v Romuniji in Evropi, se odlično odliva skozi majhnost, lahkotnost uporabe in odlične zmogljivosti tako na recepciji kot na oddajanju v infotraficnih kanalih in ne samo.

Večvrstni pas

Postaja je skladna z veljavnim evropskimi normami in omogoča komunikacijo na 40 kanalih v pasu 27 Mhz, ki se uporablja za infotrafic.

Mobilna postaja

Ena izmed najbolj ceniranih postaj, se odlično odliva po majhnosti, lahkotnosti uporabe in zelo dobrih zmogljivostih tako na sprejemu kot emisiji v infotraficnih kanalih in ne samo.

40 kanalov

Postaja je skladna z veljavnim evropskimi normami in omogoča komunikacijo na 40 kanalih v pasu 27 Mhz, ki se uporablja za infotrafic.

FM/AM

Radijska postaja TTi TCB-550 bo omogočala komunikacijo v obeh vrstah pasov: AM in FM. Opremljena je tudi s hitrim izborom mednarodnih kanalov za nujne primere in infotrafic, in sicer 9-19.

4-pin mikrofon

Radijska komunikacija se opravi v simplex sistemu s pomočjo mikrofona in zvočnika: eden govori, drugi pa poslušajo. Mikrofon je normalne velikosti, enostaven za obravnavo in je tipa electret z 4-pin vtič.

Diskretno in učinkovito

Antena PNI Extra 45 je najmanjša CB antena (ima višino le 45 cm), ki jo lahko pritrdite tako na avtomobile kot na kombije ali minibuse. Njegova majhnost ga naredi skoraj nezameženo, z lahkoto jo zmeša z radijsko anteno. Povprečna sprejemna razdalja je 10 km.

Enostavna namestitev in umerjanje

Antena PNI Extra 45 je enostavna za montažo, tako da preprosto privijate uho na magnet, pritrjen na kupolo avtomobila, pa tudi za umerjanje, z vrtenjem konice z vijači, do pridobitve želene zmogljivosti. Priporočljivo je, da prilagoditev / kalibracijo antene opravi specializirano osebje s povezano opremo.

Zasnova proti hrupu

Antena PNI Extra 45 ima posebno obliko proti hrupu, ki omogoča drsenje zraka okoli ušesa, odpravljanje hrupa vetra.Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.