FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
16 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

RALENO univerzalni lis video mikrofon swinging simmer t s tart val

8,32 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
29 kosov
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
Nikon - Canon - iPhone
SKU:
holm7114
EAN:
=VLOOKUP(A582,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Komplet za mikrofon RALENO universal vis vide je primeren, če želite preživeti čas pozimi. Mikrofon je opremljen s stabilizatorjem, s/lv d in etuijem, ki vas varuje v vsaki situaciji. Združljiv je z napravami iPhone, pametnimi telefoni s sistemom Android, fotoaparati Canon EOS in Nikon DSLR ter videokamerami.
Mikrofon stabilizira gumo držala, da prepreči vstop okoljskega hrupa v zimo. Telefon, nameščen na sprednji strani, lahko izdela k l nb z esk c tti once v lt st.
Mikrofon je poln zvoka in orkestracija daje veliko krist lytist n r gz t t h L fel v Mikrofon vidim tudi kot sredstvo, da je poslušanje lahko bolj udobno z mojim večerom. Funkcija mikrofona zagotavlja, da zvok glasu ne pokvari predstave, zato je zvok vlogov lahko boljši.

Nett s ly: 90gFrequencyv lasz: Sz manjši doseg w: 35-18KHZ + / -3dB rz kenys g: -42dB + / -1dB / 0dB = lV / PJel-razmerje hrupa: 76dB SPLConnect: 3.5mm TRS s TRRS priključek M redkev: ?22 x 81mm sklede t : Zvok je opremljen z: Electret bodalo za kondenzat

Vsebina paketa:
1 x mikrofon V301 x TRRS pametni telefon k notranjost/TRS fotoaparat k notranji1 x C-t gnojni 3.5mm adapterji k notranji1 x držalo za telefon 1 x t atenuator t 1 x Š r s w lv d 1 x Obrabljen ska1 x W lv d penasto usnje t s



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.