FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
17 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Različne velikosti/barvni kvadrat Bambusove letvice/trakovi za domače projekte (dolžina: 160cm ) - Trgovina na debelo

od 0,60 € /kos cena brez DDV

Priporočena maloprodajna cena: 2,00 €

Na zahtevo
0,90 € od 1 do 100 kosov
0,80 € od 200 do 400 kosov
0,70 € od 800 do 1600 kosov
0,60 € od 3200 do 6400 kosov

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
100,00 €
Dostopna količina
3000 kosov
Država
Kitajska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
OB
Čas dostave
30 dni
SKU:
BSTC20201
Nazadnje posodobljeno
pred 3 tedni

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Specifikacije izdelkov:
Na voljo v naravni bambusovi beli in karbonizirani rjavi barvi. Najpomembnejše je, da lahko z nakupom in prodajo katerega koli od mojih izdelkov enostavno oblikujete organski cikel lastnega podjetja in ustvarite dolgotrajen, stabilen in naraščajoč denarni tok, s čimer vsaj vrednost končnega izdelka naredite 5-10 krat višjo.
Mešana naročila so sprejemljiva. Ker obstaja veliko velikosti in različnih cen, je objavljena cena najnižja, zato, če potrebujete različne velikosti, me kontaktirajte pravočasno.

Najpomembnejše je, da lahko z nakupom in prodajo katerega koli od mojih izdelkov enostavno oblikujete organski cikel lastnega podjetja in ustvarite dolgotrajen, stabilen in naraščajoč denarni tok, s čimer vsaj vrednost končnega izdelka naredite 5-10 krat višjo.
Izbira velikosti: Izberite želeno širino in debelino v cm (1 palec = 2,54 cm).
Vsestranskost pri uporabi:
Ti bambusovi trakovi so kot nalašč za izdelavo kletk za hišne ljubljenčke, bambusovih muharskih palic in popravilo avtomobilskega pohištva, med drugim.
Zaradi različnih velikosti in bambusovih vlaken visoke gostote na eni strani so še posebej primerni za izdelavo zmajev, luči in drugih inovativnih predmetov.
Trakovi so izrezani iz bližine površinskega sloja bambusa, ki se ponaša z večjo gostoto bambusovih vlaken.
Kakovost in prilagodljivost:
Vsi trakovi so obdelani z visokotemperaturno sterilizacijo in ostanejo nelakirani, da se ohrani njihova naravna lepota.
Lahko se upognejo v polkrožno obliko in se ob pravilnem segrevanju lahko celo popolnoma zaobijo. Raziščite našo obsežno zbirko kvadratnih bambusovih letvic / trakov, idealnih za vrsto DIY projektov, vključno s kanuji in kajakaškimi stavbami, okvirji vrat in oken, foto okvirji in še več. Na voljo v veleprodajnih količinah, ti trakovi ponujajo vsestranskost in kakovost tako za ljubitelje kot za profesionalce. Naročanje in pošiljanje:
Čas obdelave: 4-5 dni.
Dostava: Pošiljanje običajno traja približno 2-4 tedne prek letalske pošte China Post. Za večja naročila je na voljo ladijski / železniški prevoz, ki traja približno 5-8 tednov.
Tovor se izračuna na podlagi teže in prostornine, in sicer s poštnim hitrim in zračnim prevozom. Če presega 20 kilogramov, bo poslan po morju ali železnici. To je storitev od vrat do vrat s številko za sledenje, ki je primerna za sledenje na spletu kadar koli. Zahteve po meri so dobrodošle.
Velikosti po meri: Za ladijski promet lahko izdelamo trakove dolžine do 2 metra. Za morebitne posebne zahteve glede velikosti nas kontaktirajte.
Hvala, ker ste upoštevali naše bambusove letvice / trakove za vaša ustvarjalna prizadevanja. Veselimo se zagotavljanja visokokakovostnih materialov za vaš naslednji projekt.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.