FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Redke in vrhunske bambusove letvice/trakovi različnih velikosti (63"/160 cm) za obrtniške in gradbene projekte - veleprodaja

od 0,70 € /kos cena brez DDV

Priporočena maloprodajna cena: 2,00 €

Na zahtevo
0,90 € od 1 do 100 kosov
0,80 € od 200 do 400 kosov
0,70 € od 800 do 1600 kosov

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
100,00 €
Dostopna količina
3000 kosov
Država
Kitajska
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
30 dni
SKU:
BSF20211
Nazadnje posodobljeno
pred 3 tedni

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Ponosni smo, da lahko ponudimo obsežen izbor vrhunskih bambusovih letvic/trakov, idealnih za raznoliko paleto ustvarjalnih in gradbenih projektov. Vsak trak meri 63 palcev (160 cm) v dolžino in je na voljo v različnih širinah in debelinah, da ustreza vašim posebnim potrebam.
Mešana naročila so sprejemljiva. Ker je na voljo veliko velikosti in različnih cen, je objavljena cena najnižja, zato me, če potrebujete različne velikosti, pravočasno kontaktirajte.
Najpomembnejša stvar je, da lahko z nakupom in prodajo katerega koli od mojih izdelkov zlahka oblikujete organski cikel lastnega podjetja in ustvarite dolgotrajen, stabilen in naraščajoč denarni tok, pri čemer je vrednost končnega izdelka najmanj 5- 10-krat višje.
Specifikacije izdelka:
Na voljo v različnih širinah in debelinah, ki ponujajo vsestranskost za različne projekte.
Naravna barva: Bambus je mešanica bele in svetlo rumene barve, ki prikazuje njegovo naravno lepoto.
Kakovost materiala: izbran iz najdebelejših delov bambusove stene. Koža in vozli so odstranjeni, da se ohranijo najbolj uporabni deli bambusovih vlaken.
Zaključek: Obe strani trakov sta ravni, dobro polirani in nelakirani, kar zagotavlja naraven in privlačen videz.
Fleksibilnost: te bambusove trakove je mogoče upogniti v polkroglo obliko, ne da bi se zlomili. S pravilnim segrevanjem lahko dosežejo celo popolnoma zaobljeno obliko.
Vzdržljivost: Te trakove je mogoče hraniti več let, ne da bi pri tem izgubili svojo kakovost, zaradi česar so dragocen material za dolgoročne projekte.
Aplikacije:
Primerno za šolske ročne umetniške tečaje, popolno za izdelavo kanujev, kajakov, vrat, oken, okvirjev za fotografije, lokov in okvirjev čolnov.
Primerno tudi za inovativne projekte, kot je izdelava lokov za najstnike, zmajev, luči, ravnil, kletk za hišne ljubljenčke in delov za popravilo avtomobilov.
Naročanje in pošiljanje:
Velikosti po meri: izdelamo lahko trakove do 2 metra za pomorski prevoz. Prosimo, kontaktirajte nas za kakršne koli posebne zahteve glede velikosti.
Čas obdelave: približno 2-3 dni.
Pošiljanje: Dostava običajno traja približno 2-4 tedne prek letalske pošte Kitajske pošte. Za večja naročila je na voljo pošiljanje po morju/vlaku, ki traja približno 5–8 tednov.
Tovor se izračuna glede na težo in prostornino, preko hitre pošte in letalskega tovora. Če presega 20 kilogramov, bo odpremljeno po morju ali železnici. Gre za storitev od vrat do vrat s številko za sledenje, ki je primerna za sledenje na spletu kadar koli. Zahteve po meri so dobrodošle.
Hvala, ker ste upoštevali naše bambusove trakove za vaše potrebe pri izdelavi in gradnji. Veselimo se, da vam lahko zagotovimo te vsestranske in visokokakovostne materiale.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.