FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

O tem članku

Visoko kakovostni les: Naravni okolju prijazen acacia les ima visoko gostoto, enotno strukturo in visoko trdnost; les ima naravno čokoladno teksturo in je eleganten; ima dobre antiseptične in antibakterijske lastnosti. Nobena prekinitev ni ustvarjena.
Velika delovno površino: Rezalnica ponuja dovolj prostora za rezanje mesa, zelenjave in rib. Veliko pripravljalno območje lahko uporabljate tudi kot strežna deska, deska za zajtrk in prigrizek.
Deska za rezanje 42×33×2,5 cm z utorom za sok, antiseptično lesena deska za kuhinjo, Antibakterijska lesena rezalni deska Acacia lesena kuhinjska deska
Pogoj : Popolnoma novo blago.
Število kosov na letak: 100 kosov
Cena na enoto: 7,50 €

Večnamensko leseno rezalno desko: s sokovim utorom za zbiranje odvečnega soka, da bo miza čista; se lahko uporablja na obeh straneh za razširitev območja, ki se uporablja. Na strani sta dva konkavna ročaja, ki omogočata priročno premikanje rezilne plošče, ko je naložena.
Enostaven za čiščenje: Zahvaljujoč antibakterijskemu lesu, gladki površini in plemeniti zasnovi, lahko popoln učinek čiščenja dosežemo v le nekaj sekundah.
Zaščitite svoje nože: Za razliko od rezalnih plošč iz stekla, kamna ali drugih trdih materialov, les ščiti vaše nože. Zaradi tega noži ostanejo ostri in pripravljeni za daljšo uporabo.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.