FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

S8 Ultra poln komplet bela

11,61 € /kos cena brez DDV

Priporočena maloprodajna cena: 23,22 €


Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
5 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
Teka
SKU:
holm8136
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Še ena pametna ura na trgu, S8 Ultra Full Set, je bela - s 7 različnimi trakovi, eden za vsak dan v tednu! To je odlična naprava, ki ima veliko zdravstvenih in fitnes funkcij.
 
Klicanje prek povezave Bluetooth
Športni način
Pametna obvestila
Zdravstvene značilnosti

Oblikovanje in prikaz
Pametna ura ima okvir iz ravne cinkove zlitine, ki je predviden dizajn za modele serije 8. S8 Pro Max meri 46,0 mm x 31,50 mm x 9,65 mm, ima kovinski okvir s kronskim gumbom in gumbom v obliki tablete na strani. Naprava tehta le okoli 51 gramov in je opremljena s športnim trakom.
Ima zaslon na dotik visoke ločljivosti z 2,02-palčnim IPS LCD zaslonom. Dobil je ločljivost 240 x 280 slikovnih pik, dobro barvno natančnost in široke kote gledanja. Ima tanek črn okvir in 2,5D zaščito pred kaljenim steklom na vrhu.
Celoten okvir karoserije je kompakten in popolnoma vodoodporen z oceno IP68. Izpolnjuje dnevno stopnjo vodoodpornosti, je odporen na brizganje, dež in prah.
 
Strojna oprema
Kar zadeva strojno opremo, pametna ura deluje na čipu Realtek RTL8762, čipu z nizko porabo in visoko zmogljivostjo. Ima tudi senzorje HR, BP in SpO2. Ima Bluetooth klicanje in baterijo 200 mAh. Kot lahko vidite iz strojne opreme, je pametna ura opremljena ne le z osnovami, ampak tudi z naprednimi funkcijami.
 
Pametna ura je odlična izbira za športnike, saj lahko spremlja več športov. (tek, kolesarjenje, dvigovanje uteži, košarka, tenis, odbojka in nogomet) Algoritem profesionalnega gibanja pametne ure in podpora za več športov vam omogočata, da vadite vse, od hoje do teka, kolesarjenja. Pametna ura spremlja korake, čas vadbe, porabo kalorij in srčni utrip, kar vam omogoča spremljanje učinkovitosti in napredka vadbe.
 
Klicanje in glasovna podpora Bluetooth
Pametna ura, združena z vgrajenim zvočnikom in mikrofonom, naprednim Bluetoothom 4.0, podpira klice Bluetooth. Uporabniki lahko kličejo neposredno na pametno uro, uporabniki pa lahko sprejemajo tudi telefonske klice. Pametna ura podpira dnevnik klicev, imenik, gumbe za klicanje. S podporo za klice ne boste nikoli zamudili klica in vam ni treba vzeti telefona iz žepa samo za sprejemanje ali klicanje klicev.
 
Pametni opomnik Potisna obvestila
Prejemajte sporočila SMS ali klice s pametnim opomnikom. Prejemate lahko sporočila SMS ali aplikacije. Pametna ura podpira Facebook in številne druge storitve.
 
Druge funkcije, ki so na voljo v vaši pametni uri
 S8 Ultra Full Set je pametna ura, ki podpira nadzor glasbe, budilko, vreme, štoparico, iskanje telefona, časovnika in prednaložene številčnice.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.