FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
20 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Samsung GALAXY Tab 2 (7.0) združuje vse funkcije interneta in prednosti spletne komunikacije v eni prenosni napravi. Poleg tega je razvit z najnovejšim operacijskim sistemom z najnovejšo različico Android Ice Cream Sandwich in ima obsežne možnosti povezljivosti, ki vam ponujajo neprimerljivo zmogljivost in edinstveno uporabnost.



Lastnosti:

- Android 4.0TM

Z najnovejšim operacijskim sistemom Android, Ice Cream Sandwich, boste uživali v vseh njegovih novih funkcijah in aplikacijah. Z izboljšano učinkovitostjo delovanja boste imeli optimiziran spletni brskalnik, hitrejšo odzivnost in bolj gladko delovanje med zasloni, kar vam zagotavlja najboljšo uporabnost.



- Zmogljiva zmogljivost

GALAXY Tab 2 (7.0) poganja zmogljiv 1,0 GHz dvojedrni procesor, ki zagotavlja največjo zmogljivost v najzahtevnejših aplikacijah, tako da se lahko spopadete s svojim dinamičnim življenjskim slogom.



- Veliko multimedijskih vsebin

S storitvijo Readers Hub boste pozabili nositi knjige s seboj in uživali v užitkih digitalnega branja, na zaslonu pa bo na zaslonu na stotine e-knjig. Music Hub vam ponuja popolno glasbeno trgovino, kjer lahko najdete svoje najljubše skladbe. Nazadnje, z Game Hubom boste imeli skladišče vrhunskih iger in iger za več igralcev, do katerih se boste odpravili, da skočite v akcijo kjerkoli in kadarkoli želite.



- Enostavna in zabavna komunikacija

ChatOn vam omogoča, da ostanete povezani s prijatelji in družino v različnih napravah in platformah na bolj dinamičen in izrazit način z edinstvenimi funkcijami, kot so skupinski klepeti, pretakanje medijev in drugo. Izkoristite vse prednosti vsakega trenutka s skupinskimi videokonferencami v pogovorih Hangouts v storitvi Google+, kar je enako preprosto kot hoja v nekoga na ulici.



- Tanek in lahek

Tableta prave velikosti in teže, ki jo lahko vzamete s seboj povsod.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.