FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
17 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Galaksija Reborn

Prefinjena nočna kamera
Revolucionarni 4nm procesor

DIZAJN
Več inovacij, več pozornosti
BARVE
Do zemeljskih tonov
Zdrsnite v nekaj bolj posebnega. Sveže nove barve, ki jih navdihuje narava, predstavljene na poliranem kovinskem okvirju.
MATERIALI
Pozorno oblikovan
Odpakirajte spremembe, ki jih želite videti v svetu. Vsak telefon, izdelan iz recikliranega stekla in PET folije, je vstavljen v škatlo iz recikliranega papirja in zaščitne folije na osnovi papirja. 2
*Naprave serije Galaxy S23, ki se prodajajo, distribuirajo in/ali proizvajajo za ameriški trg, so prejele certifikat UL ECOLOGO v skladu s standardom UL110 za trajnost mobilnih telefonov.
* Carbon Trust je izmeril in certificiral ogljični odtis naprav serije Galaxy S23 od zibelke do groba, vključno s proizvodnjo, distribucijo, uporabo in morebitno odstranitvijo. To je certificirano po PAS2050, mednarodno priznanem standardu.
FOTOAPARAT
Snemanje posnetka
Izkoristite dan in ujemite noč. Odpravite se s kamero Pro-grade v roki, opremljeno s senzorjem visoke ločljivosti in inteligentnimi slikovnimi pikami, ki absorbirajo svetlobo za jasne posnetke, ob vsaki uri.

Zadnja kamera

10MP 3x optična zoom telefoto kamera
50MP širokokotna kamera
12 MPUltra široka kamera

Sprednja kamera

12MP selfie kamera

NOČNA KAMERA
Več svetlobe za vašo noč
Pripravite se na galerijo, polno epskih nočnih posnetkov, ki si jih bodo vsi želeli. Izboljšana umetna inteligenca Nightography ohranja podrobnosti jasne, zato bodo fotografije in videoposnetki pri šibki svetlobi svetli in barviti od mraka do zore in nazaj.
NOČNI SELFIE
Tehnologija dvojnih slikovnih pik sprednje kamere se izostri hitreje in natančneje, tudi pri šibki svetlobi. Objektna umetna inteligenca zagotavlja pristne barve za selfije, ki tekmujejo v resničnem življenju.
NOČNI SELFIE VIDEO
V temi ne prevladujejo samo fotografije, temveč tudi ostri nočni videoposnetki. Zdaj ima tudi sprednja kamera sposobnost, da jasno posname posnetke vas in vaših prijateljev po sončnem zahodu.
VISOKA LOČLJIVOST
Pridobite vse deete
Širokokotna kamera s 50 MP deluje
Z roko v roki z zmogljivim čipom, ki hitro združuje okvirje za izvlečenje bitov iz vsakega v eno samo fotografijo visoke ločljivosti. Dodajte podrobno tehnologijo Enhancer in kakovost je tako ostra, da boste še naprej povečevali za več.
STROKOVNJAK RAW
Zdaj si zvezda streljanja
Ko gre za epske fotografije, je nebo meja. Odprite Expert RAW za zajem v formatu hi-res RAW, ki zagotavlja svetle in podrobne posnetke.3 Nato poglejte zvezde, medtem ko kamera vleče svetlobo, da posname ozvezdja in planete z osupljivo jasnostjo.
REMASTER FOTOGRAFIJ
Spremenite napake v mojstrovine
Pojdite v galerijo, da izboljšate temne, zamegljene slike in celo nadgradite fotografije ali slike iz otroštva, ki ste jih pobrali na spletu. Lahko celo prenovite mehke GIF-e, zmanjšate hrup in povečate jasnost, da bodo vaše zanke videti sveže.
PREDSTAVA
Več moči za vas
Ko ustavljanje ni možnost, ta revolucionarni čip poganja vaš telefon, da zagotovi boljše igranje iger in pretakanje videoposnetkov s podaljšano življenjsko dobo baterije, ki vas bo popeljala skozi najbolj epske dni.
Zmogljiv procesor Snapdragon
Mobilna platforma Snapdragon® 8 generacije 2 za Galaxy
*Snapdragon je izdelek podjetja Qualcomm Technologies, Inc. in/ali njegovih podružnic.
* Snapdragon je blagovna znamka ali registrirana blagovna znamka družbe Qualcomm Incorporated.
BATERIJA
Odklenite še daljše igranje
Pokličite noč? Ne. Igrajte naprej in binge-gledajte svoje najljubše oddaje z dolgotrajno baterijo s hitrim polnjenjem.
PRIKAZ
Bleščanja ni več
Igrajte se ali pretakajte kjer koli s prilagodljivo vidljivostjo na prostem, ki zagotavlja optimalne barve in svetlost pri kateri koli svetlobi.4 Prilagodljiva 120 Hz zgladi drsenje, medtem ko Eye Comfort Shield preprečuje, da bi se vaše oči utrudile, tudi ko gledate v temi.
PAMETNO STIKALO
Poskrbeli smo, da so vaši podatki enostavni
V samo preprostem prenosu Wi-Fi ali hitri prijavi v svoj račun Samsung ste pripravljeni. V še manj korakih prenesite aplikacije, fotografije, sporočila in še več iz katerega koli operacijskega sistema v svoj novi telefon. 5
TRGOVINO
Trgujte za takojšen popust
Zamenjajte telefon, ki ga imate, za galaksijo, ki jo želite. Oglejte si, koliko lahko prihranite na novem Galaxy S23.
KONTINUITETA RAČUNALNIKA
Večnamenski nadzor olajša večopravilnost
Ko ideje tečejo, združite telefon in računalnik za izkušnjo 2 za 1. Brez preklapljanja med miško, tipkovnico ali sledilno tablico lahko povlečete in spustite, kopirate, prilepite in tipkate v obeh napravah za najučinkovitejši čas uporabe doslej.6, 7, 8, 9
EN UPORABNIŠKI VMESNIK
Vaša galaksija, takšna, kot vam je všeč
Zdaj je nastavitev telefona samo za vas preprostejša kot kdaj koli prej. En uporabniški vmesnik poveča prilagajanje, kar vam omogoča, da izberete skoraj vse podrobnosti, od zaklenjenih zaslonov in tem do pripomočkov in obvestil.
SAMSUNG DENARNICA
Samsung Pay je postal še boljši. Spoznajte Samsung Wallet
Samsung Pay je šel na naslednjo stopnjo: uvedba Samsung Wallet. Hiter zagon in varen, hrani vaše bistvene elemente, kot so ključi, osebne izkaznice in vstopnice, hkrati pa ščiti vaše osebne podatke. Dobrodošli v vašem novem digitalnem življenju.
ZDRAVJE SAMSUNG
Wellness je naredil svojo pot
Začnite svojo pot k svojim osebnim zdravstvenim ciljem z Galaxy Watch5 in telefonom. 10 Sledi



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.