FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
22 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Silikonski omet

0,78 € /kilogram cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
25 kilogram
Dostopna količina
10000 kilogramov
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
15 dni
SKU:
C1525610
Nazadnje posodobljeno
pred 8 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Gre za strukturiran dekorativni omet, ki izgleda "laje" na osnovi disperzije acri¬lo-stirena, silikonski dodatki, pigmenti in marmorna zrnca so namenjeni za eksterne in notranje površine. Uporablja se lahko na kateri koli površinski mineralni osnovi: običajni omet, mavčni mavc, beton, suhozid in stari premazi. Je nepremočljiva, zelo odporna na mehanski udarec, udarec, odrgnino in praske. Aktivirajte samočistitev (picături¬le roll vode po fasadi, izdelava delcev umazanije)

Osnovni substrat: substrat mora biti popolnoma suh, gladek, čist, brez prahu in brez maščobe, izpusti delce. Popravljena območja morajo imeti enako strukturo kot tista na obstoječih območjih.

Navodila za uporabo: površine morajo biti napolnjene z ometno barvo vsaj 24 ur pred nanosom dekorativnega ometa. Premazi se enakomerno nanesejo, in sicer neramenjen pref¬erabil iste serije z nerjavečim jeklom (plovec iz jekla) v tanki plasti (optimalna debelina plasti mora biti čim bližje premeru zrnc). Tako presežek kot pomanjkanje pomembnih strukturnih vzrokov, ki lahko sprožijo razlike in barvne razlike. Strukturiranje (pridobivanje določenega problema) se izvaja s plastičnim plavom. Postavitev, smer in obliko utorov lahko izberete glede na to, kako boste imeli strukture (navpične, vodoravne, okrogle, nepravilne itd.). Iz plastične brisače vedno odstranite odvečni material. Vloga mora biti neprekinjena, saj se v primeru dolgega čakalnega časa material začne sušeti. Oblikovanje strukture mora potekati takoj po nanosu, pred začetkom sušenja. Ta material ni neposredno uporaben pri neposredni sončni svetlobi ali vetru ali kadar je dež ali zmrzal tveganje, saj bi se lahko pojavljalo med uporabo in sušenjem, razpokanjem in barvnimi razlikami. Substrat in temperatura zraka morata biti med + 5 ° C in + 25 ° C

Suhi časovni dotik: 04:00, suhost (žoga): 72 ur. Vrednosti so podane pri temperaturi 20 ° C in relativni vlažnosti zraka 60%. V prvih 24-72 urah po nanosu bo območje zaščiteno pred dežjem, snegom, zmrzaljo itd. Specifična poraba: 2,4- 2,8 kg / m². Poraba je pomembna za povsem gladko površino. Poraba se razlikuje glede na debelino plasti in značilnosti substrata. Embalaža: materialno plastično vedro s kapaciteto 25 kg. Shranjevanje: Shranjujte v hladni, suhi, temperaturi pomivanja med 5 °C - 30 °C v originalni posodi, neo odprti. Rok uporabnosti: 24 mesecev od datuma izdelave v skladu s pogoji pakiranja in skladiščenja. Glejte datum izdelave in serije, označene na embalaži.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.