FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
17 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

SilverCloud House 715 video interkom komplet s 7-palčni LCD zaslon in Yal

84,56 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
100 kosov
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
5 dni
SKU:
PNI-SC715YL500
EAN:
1094922159754
Nazadnje posodobljeno
Več kod mesec dni nazaj

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Nadzor zvoka in videa

Interkom SILVERCLOUD House 715 ima monitor z ločljivostjo 840 x 234 pik, 7-palčnega diagonalnega in 420 TV linij. S sodobno obliko in izdelano iz kakovostnih materialov, House 715 svojim uporabnikom ponuja več funkcij, ki mu omogočajo prilagajanje kontrasta in svetlosti zaslona, pa tudi prilagajanje glasnosti in izbiro pesmi za melodijo zvonjenja.

Nočni vid

Zunanja enota interkoma SILVERCLOUD House 715 je opremljena z infrardečimi LED-ji, kar omogoča zajem slike tudi v zelo nizkih svetlobnih pogojih. Fotoaparat z ločljivostjo 628 x 582 pik in 420 TV linijami, 3,6 mm objektivi in kotom ogleda 90 stopinj je zaščiten pred dežjem s ščitom, ki je v zgornjem delu kovček.

Dvosmerna komunikacija

Interkom SILVERCLOUD House 715 deluje kot sistem za nadzor videoposnetkov zaprtega vezja, v katerem zunanja enota prenaša slike na monitor znotraj hiše. Poleg video spremljanja, interkom omogoča tudi dvosmerno komunikacijo med notranjimi in zunanjimi enotami. Največja delovna razdalja je največ 100 m.

Elektromagnetna funkcija odpiranja yala

Notranja enota omogoča povezavo in nadzor elektromagnetne ključavnice (kupljene posebej). S pritiskom na gumb Odkleni lahko na daljavo odklenete elektromagnetni yala, ki obiskovalcem omogoča dostop.

Operacija varne napake, običajno zaprta

V tej konfiguraciji se ključavnica odpre pri električnem impulzu (in se zapre šele po odprtju in zaprtju vrat) ali ročno (mehanske komponente zagotavljajo odprtino od znotraj tudi v primeru izpadov električne energije).

Odpiranje na levi strani

Veljavna elektromagnetna yala SilverCloud YL500 se lahko namesti na vrata z odprtino na levi strani navznoter. Priporočena debelina vrat je med 35 in 50 mm.

Združljivi s sistemi za nadzor interkoma ali dostopa

Elektromagnetna yala SilverCloud YL500 se lahko vključi v nadzor dostopa ali interkom sistem. Gumb Odkleni na notranjem pogonu video interkoma v vašem domu lahko deluje tako, da odklene yalo in tako obiskovalcem omogoči dostop znotraj.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.