FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Sledi Otroški motociklistični telovnik Črna M

12,43 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
128 kosov
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm7047
EAN:
=VLOOKUP(A257,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Ta otroški motociklistični telovnik za prsi je odlična izbira za otroke, ki se ukvarjajo s športi na prostem in želijo ostati varni. Ščitniki telovnikov so nameščeni na zelo fleksibilno in zračno raztegljivo najlonsko mrežo, ki otrokom omogoča udobno nošenje in hkrati zagotavlja ustrezno zaščito. Zadnji del telovnika je opremljen z zaščito hrbta / hrbtenice, ki zagotavlja dodatno zaščito hrbtenice in hrbta.

Jakno z velcro ledvičnim pasom lahko prilagodite različnim velikostim pasu, tako da se enostavno prilega otroškemu telesu. Ta vsestranski telovnik se lahko uporablja v številnih aplikacijah, vključno s športi na prostem za otroke, motociklizmom, smučanjem, deskanjem na snegu itd. Telovnik zagotavlja ustrezno zaščito prsnega koša in hrbta, zaradi česar so športi na prostem varnejši.
Dolžina hrbtne zaščite telovnika je 48 cm, kar zagotavlja ustrezno zaščito hrbtenice in hrbta. Ščitniki so pritrjeni s sintetičnim lepilom EVA pene visoke gostote, kar zagotavlja trajnost in nezlomljivost. Materiali so kakovostni materiali, ki dajejo zaščitnemu telovniku dolgo življenjsko dobo.
Skratka, ta otroški motociklistični telovnik za prsni koš je idealna izbira za otroke, ki se radi ukvarjajo s športi na prostem. Fleksibilen material in nastavljiv ledvični pas zagotavljata udobje in varnost, močna PVC prevleka in ščitniki pa zagotavljajo ustrezno zaščito. Telovnik je kot nalašč za otroke, ki so ljubitelji terenske vožnje, motociklizma, smučanja, deskanja na snegu in drugih športov na prostem. Izberite ta zaščitni telovnik za zaščito otroških teles med športi na prostem!

Funkcije:

Je izredno lahka in vzdržljiva.
Nastavljivi nosilci prtljažnika, strateško nameščene odprtine.
Podložena organska pena zagotavlja optimalno udobje.
Sintetične gumijaste plošče, ki nastanejo z energetsko disperzijo.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.