FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
16 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

SmartCom Smart brezžični zvonec z notranjim sprejemnikom bele barve

10,09 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
72 kosov
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm7361
EAN:
=VLOOKUP(A531,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Z vgrajeno HD kamero
Mobilno upravljanje
S senzorjem gibanja 

Tudi ko vas ni doma, lahko še vedno vidite situacijo zunaj svojih vrat in se odzovete, ko nekdo pritisne na zvonec. Pametna brezžična kamera zvonca lahko naredi vaš dom varnejši.

Odkrijte pametni zvonec X3Pro, opremljen z najsodobnejšo tehnologijo in priročnimi funkcijami. Ta pametni zvonec, ki podpira dvosmerno glasovno in glasovno sporočanje, ponuja rešitev za povečanje varnosti vašega doma in enostavno upravljanje obiskovalcev vaših vrat. Spodaj so navedene značilnosti izdelka:

Dvosmerna glasovna in glasovna sporočila: Ta video zvonec je opremljen s pasivnim infrardečim senzorjem, ki zazna tudi najmanjše premike na vhodu. Ko obiskovalec pritisne na zvonec ali so obiskovalci pred vašimi vhodnimi vrati, se na vaš mobilni telefon pošlje takojšnje obvestilo.

Video zagotavlja jasen in dvosmeren zvok v realnem času, tako da lahko obiskovalce takoj vidite, slišite in govorite z njimi prek aplikacije telefona. Lahko jim odgovorite in vstopite v vmesnik za video klic, ki je združljiv z napravami iOS in Android.
Daljše stanje pripravljenosti: napaja se z vgrajeno baterijo in zasnovo nizke porabe ter znatno podaljša življenjsko dobo baterije. 
2,4 GHz Združljivost z omrežjem Wi-Fi: Video zvonec se poveže z omrežjem Wi-Fi 2,4 GHz in zagotavlja doseg do 20 metrov.
Preprosto ga povežite z domačim omrežjem Wi-Fi in pošljite video v živo v telefon. Tako lahko vidite obiskovalca in se z njim pogovorite iz udobja postelje, z dela ali celo na počitnicah. Video lahko spremljate in delite z drugimi na največ 4 napravah, vendar je neposredna interkom povezava na voljo samo enemu uporabniku.
Nočni vid: Kamera zvonca na video vratih ponuja kristalno jasne slike in video posnetke. Vgrajene infrardeče (IR) luči omogočajo jasno vidljivost tudi v temi. Inteligentna tehnologija IR-cut samodejno zazna svetlobne razmere v okolici in preklopi na nočni vid, kar vam daje 65° širok kot gledanja, tako da ničesar ne zamudite. Tako sta vaša družina in premoženje varna.

Enostavna namestitev in uporaba: To brezžično kamero zvonca lahko namestite v manj kot 5 minutah brez uporabe zapletenih orodij. Zvonec na vratih se upravlja prek aplikacije in deluje samodejno. Njegova kompaktna velikost in prenosna oblika vam omogočata, da jo vzamete s seboj kjerkoli.

Pametni zvonec združuje najsodobnejšo tehnologijo z udobjem, kar zagotavlja zaščito vašega doma in najdražjih. Ne dovolite, da vas presenetijo nepričakovani obiskovalci ali varnostna vprašanja. S svojimi naprednimi funkcijami in enostavno uporabo je ta pametni zvonec idealna izbira za vsak dom.

Navada:
Prenesite aplikacijo X Smart Home APP na svoj telefon/tablični računalnik in ustvarite uporabniški račun X Smart Home APP. Nato sledite navodilom v skladu s spodnjim videoposnetkom.

Upoštevajte, da se lahko zaradi mešane ponudbe oblika in videz gumba za zvonec minimalno spremenita, za razliko od slik, sprememba ne bo vplivala na funkcije izdelka.

Vsebina paketa:

1 x Smart doorbell set-top box
1 x Zunanja enota Smart doorbell
1 x nalepka (pritrdilni element)
1 x Vijačni komplet 
1 x Polnilni kabel
Navodila za 1 računalnik



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.