FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
17 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Solar inverter ON/OFF Grid PNI GreenHouse SB3600 3.6KW MPPT 48V injiciranje

1.183,80 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
1 kos
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
5 dni
SKU:
PNI-SB3600FGO
EAN:
1094922163423
Nazadnje posodobljeno
pred 1 letom

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Shranjevanje računa za elektriko
Solarni inverter ON/OFF Grid PNI GreenHouse SB3600 je prilagodljiv in inteligenten solarni razsežnik s široko napetostjo Mppt. Ta hibridni solarni inverter lahko napaja vse vrste aparatov doma ali v pisarni, lahko se uporablja tudi v električnih postajah.
To je hibridni inverter za shranjevanje energije, lahko napaja elektriko v omrežje, brezplačno uporablja sončno energijo, da vam pomaga prihraniti račun za elektriko. Poleg tega ima ta razsmernik funkcijo CT senzorja za nadzor izvoza, zaradi česar je razsmernik lažje omejil distribucijsko moč, ko je v omrežnem načinu.

WiFi komunikacija
Aplikacijo lahko prenesete v telefon. mobilni in lahko spremljate celoten sistem, boste vedeli, koliko električne energije proizvaja in koliko energije za distribucijo za uporabo.

Čista sinusoidna moč
Električna izhodna moč valovanja ON/OFF grid PNI GreenHouse SB3600 solarnega inverterja je čisti sinilni val, ki ima enako kakovost kot uporabna in / ali notranja moč. Ta vrsta valovanja je primerna za večino električnih naprav in naprav. Ta čista sinusoidna enota ponuja več zmogljivosti kot prirejen sinusoidni pretvorniki, ker je čistejši oblika moči. Čisti sinini val tudi učinkovito zmanjšuje hrup, ki nastaja med uporabo naprav.

To vam pomaga nadzorovati vse podrobnosti
Na zaslonu inverterja so prikazane koristne informacije o delovanju sistema: omrežni parametri, parametri baterije, parametri sončnega polnjenja, funkcionalne napake, potrošniški parametri. 



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.