FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

SOLARNI INVERTER SINE INVERTER 800W 12V 230V

168,52 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
100 kosov
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

ZNAČILNOSTI
Serija solarnih napetostnih pretvornikov sinusPRO S se uporablja za napajanje električnih naprav, ki potrebujejo 230 V AC iz baterij in 12 V DC inštalacij. Uspešno se lahko uporablja tudi kot zasilni vir napajanja za naprave, ki zahtevajo stalno napajanje, kot so peči in črpalke za centralno ogrevanje.

V enem ohišju z barvnim zaslonom je avtomatski regulator napetosti AVR, solarni usmernik 30A MPPT za polnjenje akumulatorja, čisti SINUS pretvornik na osnovi toroidnega transformatorja, ki kompenzira različne reaktivne moči sprejemnikov (lahko kombinirate kapacitivne, induktivne). in uporovne obremenitve) in se zelo prožno odziva na preobremenitve (zagon črpalk, kompresorjev, motorjev). Inverter lahko deluje v načinu UPS, kar zagotavlja neprekinjeno in nemoteno delovanje ventilatorjev, napajalnikov, črpalk itd.

Serija S ima robustno ohišje, zasnovano posebej za obešanje na steno, na primer v kotlovnici ali električni stikalni plošči, poleg tega pa tudi neposreden vhod na sončne kolektorje, stikalo za prednostni način solar/omrežje in možnost ročnega izklopa polnjenja baterije iz električnega omrežja (AC polnjenje vklopljeno-izklopljeno).

Značilnost, po kateri se sinusni pretvorniki razlikujejo od klasičnih preprostih AC/DC pretvornikov, je proizvodnja izmenične napetosti s sinusno izhodno valovno obliko, ki je enaka tisti iz omrežja. To omogoča napajanje naprav, opremljenih z elektromotorji in transformatorji, kot so električna orodja, črpalke in gospodinjski aparati majhne moči. Preprosti, poceni pretvorniki dejansko proizvajajo kvadratno valovno napetost, ki se včasih pomotoma imenuje "modificirani sinusni val". Takšna napetost ni primerna za napajanje induktivnih ali kapacitivnih naprav in jih lahko poškoduje.

NAJPOMEMBNEJŠE LASTNOSTI
Konstantna moč do 500W
800W pulzna moč
Največji polnilni tok: 30A MMPT
Vhodna napetost: 12V
Izhodna napetost: 230V / 10 50Hz / 0,5
Valovna oblika napetosti: čisti sinus
Opremljen z usmernikom in UPS
Možnost priklopa solarnih panelov
Ohišje za stensko montažo
Izbira prioritete solarnega / izmeničnega toka
Možnost popolnega izklopa omrežnega usmernika
LCD zaslon, ki prikazuje trenutno omrežno napetost, stanje napolnjenosti baterije, napetost in tok iz fotovoltaičnih panelov.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.