FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Sončna razsvetljava, ki zaznava gibanje

9,08 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
113 kosov
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm1322
EAN:
=VLOOKUP(A285,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Solarni reflektor s polnilno ploščo je še posebej uporaben v skladiščih, garažah, nepremičninah itd. Samostojen se lahko brani nič hudega slutečih mimoidočih pred potencialnimi roparji, medtem ko se noč s temi dvojnimi sončnimi žarometi spremeni v dan.
Ta solarni reflektor je najbolj idealna rešitev, če na mestu namestite varnostne kamere, ki nimajo nočnega vida.
Namestitev je enostavna, saj ni potreben noben specialist, omrežna povezava ni potrebna, napaja jo zmogljiva polnilna baterija, ki se samodejno polni s sončno svetlobo, to je samostojni solarni projektor, ki ste ga iskali!
Fotovoltaični kolektor mora biti nameščen na mestu, kjer prejme čim več sončnega sevanja. Senca dreves ali drugih predmetov, odvisno od območja, vpliva na polnjenje baterij iz sončnega kolektorja, zato je priporočljivo, da kolektor postavite proti jugu.

Opremljen je z mrakovim stikalom, tako da, ko svetilka zazna temo, se samodejno aktivira.
Lahko je praktična in idealna lokacija poleg vhodnih vrat, garažnih vrat ali pločnikov, ki zagotavljajo svetlobne pogoje, potrebne za vstop tudi v temi
Glave žarnic lahko nastavite na poljuben kot.

Lastnosti:- Solarni projektor.- Zaznavanje gibanja.- Solarna polnilna plošča.- Pozabite na napajalne kable in tehnike.- Namestite sistem v nekaj minutah.- Zelo enostavna namestitev.- Omogočite preglednost svojega prostora na ta edinstven in poceni način.- Poganja ga 100% sončna energija.- Idealno za varnost in zaščito vašega skladišča ali garaže.- Takoj, ko zaznate nekoga, ki gre skozi območje pokritosti senzorja, se projektor aktivira. - Ponoči senzor gibanja samodejno se vklopi, dokler ni zaznano gibanje.- Življenjska doba baterije: 2-3 leta.- 22 izboljšanih - ima svetle LED.- Lahko se uporablja za zavarovanje vaše lokacije, odstranjevanje morebitnih tatov itd. - Plošča se lahko loči od drugih delov.- Odporna na vremenske vplive.- Ploščo postavite na mesto, kjer je dovolj sončno.- 9 ur neposredne sončne svetlobe je dovolj za popolno polnjenje baterije.- Polna napolnjenost zagotavlja več ur delovanja.- Funkcija vklopa/izklopa.- Ne obremenjujte okolja, niti vaš PPC račun.- 100% okolju prijazen.- 100% ekološko.

Tehnične lastnosti: - Dimenzije projektorja: 17 x 22 cm- Dimenzije sončnih kolektorjev: 13 x 16,5 cm- Dimenzije fotonapetosti: 22 Izboljšane - svetle LED.- Litijeva baterija za polnjenje 3,7V 1200 mAh (vključena).

Kako deluje? Čez dan sončna plošča pretvarja sončno energijo v električno energijo, ki je shranjena v polnilni bateriji. Po temi, ko je zaznano gibanje, se luči samodejno prižgejo.

22 LED diode
Material izdelka: ABS plastika
Moč: 6W
Razred zaščite: IP55
Indukcijska razdalja: 2-5 metrov
Območje zaznavanja: 120°
Zakasnjen čas osvetlitve: nastavljiv 20-60 sekund



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.