MAY SALE
-30%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Ponujamo vam različne mešanice obutve in oblačil, ki se prodajajo po Sportsdirect.com po ekskluzivnih preferencialnih cenah v treh segmentih – ženskah, otrocih in moških. Vsi izdelki so razred A + z nalepkami in kartonske škatle (za čevlje) 1. Podrobnosti: * Vsaka mešanica vsebuje naslednje blagovne znamke: Adidas, Reebok, Firetrap, Kappa, Karrimor, Lonsdale, Soucal, Dunlop, Nike, British Knights, Lee Cooper, Perre Cardin in posamezne izdelke drugih blagovnih znamk. * Upoštevajte, da so čevlji in obleke predvsem športni modeli. - Vsak izdelek prihaja iz lanskoletnih športnih kolekcij. -
Ni možnosti izbire elementov - model po modelu. -
V mešanici je 10% otroških izdelkov, 45% ženskih in 45% moških modelov. - 25% čevlji, 72% oblačila, 3% dodatki. *
ZDAJ - Za prva naročila novih kupcev: Minimalno naročilo: 50 kosov po EKSKLUZIVNI ceni 10,90 Evra! - Preizkusite kakovost in preizkusite naše odlične pogoje. Prednosti: - Odgovorni smo za zagotavljanje blaga, odvisno od izdelka, z embalažo ali škatlo v videzu brez težav.
* Pomembno: - Mešanice so naključno izbrane, večina modelov je večinoma edinstvenih kosov in velikosti. - Vse blago, ki ste ga kupili, je izdano s strani našega podjetja. 3. Dostava: - Cena dostave se razlikuje glede na lokacijo. * Vsako pošiljko bomo dostavili v roku 5-6 poslovnih dni. Zato se v 6 do 10 delovnih dneh prepelje na katero koli lokacijo v Evropi. 4. Načini plačila: - Bančna nakazila 5. Prosto lahko obiščete naše skladišče v Bolgariji in si pred nakupom ogledate zaloge. * Za naročila čevljev in oblačil, prosimo, da nas kontaktirate.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.