FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

StrikeLigh svetilka za odklop oken z glavo sedeža s funkcijo rezanja pasu

2,50 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
115 kosov
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm3986
EAN:
=VLOOKUP(A247,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Predstavljamo svetilko StrikeLigh, ki je več kot le svetilka. Ta visokokakovostni izdelek je lahko idealna izbira za vsako pustolovščino ali za tiste, ki se osredotočajo na varnost.

Svetilka StrikeLigh ima tri glavne funkcije: razsvetljavo, kladivo in dleto. LED svetlobni vir svetilke je visoko kakovosten in zelo zmogljiv, zaradi česar je idealna izbira za nočne sprehode, pohode in vse aktivnosti na prostem.

Funkcija kladiva omogoča, da se svetilka StrikeLigh uporablja za odstranjevanje stekla iz avtomobilov ali celo zgradb. Funkcija dleta pomaga odstraniti poškodovane, poškodovane materiale ali celo razcepljen les.

Svetilka StrikeLigh je vodoodporna, zato jo je mogoče uporabljati tudi v deževnem vremenu. Ohišje iz aluminija je trpežno in trajno, zato ga je mogoče uporabljati dolgo časa. Zahvaljujoč ergonomski zasnovi je svetilka udobna za uporabo in enostavna za uporabo.

Svetilko napaja vgrajena baterija, ki je vključena v paket. Baterija se hitro polni in ima dolgo obdobje uporabe. Svetilka se polni s kablom USB, ki je prav tako priložen paketu.

Skratka, svetilka StrikeLigh je lahko odlična izbira za tiste, ki opravljajo nočne aktivnosti ali raje živijo na prostem
Raje.

Svetilka ima več funkcij, zaradi česar je vsestranska za uporabo, ergonomska oblika in vzdržljivost pa zagotavljata, da jo lahko uporabljate dolgo časa.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.