FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Stroj za prelivanje z brusilnikom Aromatica X 1,2 l

115,35 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
Klarstein - OB
SKU:
4260509687454
EAN:
4260509687454
Nazadnje posodobljeno
pred 3 tedni

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Aromatica X aparat za kavo stekleni brusilnik aroma+ nerjaveče jekloMmm, sveže kuhana kava! S kavnim aparatom Klarstein Aromatica X  z integriranim brusilnim brusilnim strojem v nerjavečem jeklu – vsakdo lahko aromatično kavo skuha na nespleten in posamezen način.

Blago po vrnitvi - ima zlomljene ročaje rezervoarja za vodo - v celoti deluje.
Kataloška cena: 1.069,99 zł

Nova različica kave - Klarstein Aromatica X aparat za kavo je naenkrat zmlet do 180 g fižola, ki zagotavlja zmleto kavo s polno aromo. 3 stopinje brušenja, od zelo finega do oteženega, vam omogoča, da se ujemate z doslednostjo mlete kave z željami. Bolj ko je mleto, močnejša in bolj aromatična kava po svaritvi. Da bi poglobili užitek pitja kave, lahko intenzivnost arome med enim postopkom pivovanja (do 12 skodelic) optimiziramo z uporabo arome + funkcije: čas dvojnega pivovanja, da dosežemo maksimalno aromo. Zahvaljujoč integriranemu časovniku se lahko aparat za kavo Klarstein Aromatica X vklopi ob natančno programiziranem času - zato se boste zjutraj prebudili do vonja sveže kuhane kave, ob vrnitvi z dela pa vam bo aromatična kava omogočila, da se okrepite.

Seveda aparat za kavo deluje tudi na osnovi zmlete kave. Vse nastavitve so enostavno narejene na nadzorni plošči, ki jo je mogoče enostavno brati z LED zaslonom. Kompaktni aparat za kavo s svojim preprostim, futurističnim dizajnom pa ima še dodatne prednosti, ki optimizirajo uživanje v kavi: kuhalnik 40 minut ohranja stekleni vrč topel, tako da lahko v tej aromatični pijači uživate dlje. Odstranljiv fiksni filter, prekrito z zlatim premazom, ne spremeni okusa kave, zaradi česar je še bolj rafinira. Odstranljiv ročaj omogoča enostavno čiščenje in odpravlja problem kapljanja. Aktivirani ogljični filter v rezervoarju za vodo izboljšuje kakovost vode in ščiti pred razsežnosti. Jasno vidna tehtnica omogoča enostavno polnjenje rezervoarja z vodo v potrebni količini. Na koncu je vredno biti pozoren na mlinec, ki - v primerjavi z drugimi napravami iz tega razreda izdelkov - deluje izjemno tiho, v kombinaciji z diskretnim postopkom kuhanja pa pripravo kave spremeni v prijetno in sproščujoče doživetje.

Končno je čas za okusno kavo iz sveže mletega fižola z individualno stopnjo moči - aparat za kavo Klarstein Aromatica X bo srca ljubiteljev kave hitreje utripal.

Osnovne informacije:Polna aroma: Aparat za kavo z integriranim brusilnikom za pripravo sveže mlete kave24-urni časovnik: Kavo do minute - sveže skuhano kavo, ko se zbudiš in prideš iz službeIndividualna Zadovoljstvo: 3 faze brušenja i aroma+ funkcija sa double coffee pivovarom (na zahtev)Simple cleaning: Filter u izmenljivoj dršci za enostavno pranje, a da ne kapljaFilteri izaberu:      Možnost uporabe papirnih filtrov ali priloženega z zlato obloženega fiksnega filtraSoperior kakovosti vode: aktiviran ogljični filter zagotavlja čisto vodo in ščiti pred apnenčevim kopičenjemAtraktivna zasnova: Ohišje iz nerjavečega jekla v mehkužnem, futurističnem slogu

Lastnosti:

lestvica nivoja vode z vidno delitev na število skodelic (diplomirani razred)
Preprosto delovanje z gumbi za enostavno branje in modrim zaslonom za osvetlitev hrbta
prilagoditev števila skodelic (2, 4, 6, 8, 10 in 12) za izbiro količine mlete kave (samo v načinu brušenja)
brusilnik za 180 g zrn kave
Z zlatom obložen filter: nevtralen trajni filter okusa za optimizacijo okusa
integrirani aktivirani ogljični filter v rezervoarju za vodo, da se omehči voda
lahko uporabljate s predhodno zmleto kavo
Funkcija zadrževanja toplote do 40 minut po koncu postopka zavarovanja
zaščita pred kapljanjem po odstranitvi kavnega lonca
izmenljiva posoda za vodo
napajanje: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz

Obseg dobave:
1 x Aparat za kavo
1 x stekleni vrč
izjava

Dimenzije:Dimenzije: približno 22 x 42 x 27,5 cm (WxHxD)Dolžina mrežnega kabla: približno 100 cm Teža: približno 6 kg

Škatla lahko vsebuje sledi skladiščenja. Vsak izdelek preverimo pred pošiljko.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.