FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Super tonkin bambusove puščične gredi za veleprodajo (33"/84cm, skupina hrbtenice 30#-115#)

od 1,00 € /kos cena brez DDV

Priporočena maloprodajna cena: 3,50 €

Na zahtevo
1,50 € od 1 do 200 kosov
1,30 € od 400 do 800 kosov
1,00 € od 1600 do 3200 kosov

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
100 kos
Dostopna količina
5000 kosov
Država
Kitajska
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
30 dni
SKU:
BS30-115
Nazadnje posodobljeno
pred 3 tedni

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Ponosni smo, da ponujamo visokokakovostne bambusove puščične jaške, ki so odlično zasnovane za izdelavo lovskih in poljskih puščic. Vsaka gred, dolga 33 palcev (84 cm), je posebej prilagojena različnim lokostrelskim potrebam, vključno s konjskim lokostrelstvom, lov na lov in druge igre lokostrelstva.
Najpomembnejše je, da lahko z nakupom in prodajo katerega koli od mojih izdelkov enostavno oblikujete organski cikel lastnega podjetja in ustvarite dolgotrajen, stabilen in naraščajoč denarni tok, s čimer vsaj vrednost končnega izdelka naredite 5-10 krat višjo.
Funkcije:
Materialna odličnost: Znani kot "ogljik narave", so naši bambusovi jaški priznani kot trši in ravnejši od tradicionalnih lesenih jaškov, kar zagotavlja lepo in funkcionalno alternativo za izdelavo puščic.
Natančna priprava: Vsaka gred je skrbno toplotno kaljena in poravnana. Skupine hrbtenice, ki segajo od 30# do 115#, so ročno razvrščene z natančnostjo, kar zagotavlja dosledno kakovost.
Možnosti prilagajanja: Izbirate lahko med raznolikim naborom skupin hrbtenice. Vsaka gred je dobavljena brez točk in letenja, kar vam omogoča svobodo prilagajanja glede na želeni slog puščice.
Vrhunska kakovost: Naše jaške odlikujeta izjemna ravnost in togost, zaradi česar so idealne za različne oblike lokostrelstva, še posebej primerne za šolske lokostrelske tečaje in discipline, kot sta lokostrelstvo in lov na lok.
Mere in teža: Gred je enakomerno dolga 33 palcev. Teža se spreminja glede na skupino hrbtenice (npr. 30-35# gredi povprečno 25-27 g). Premer je od 6,5 do 7,5 mm, vsaka gred pa vključuje 3-4 vozlišča, ki zagotavljajo stabilnost med letom.
Idealno za Bowyers: Te gredi so kot nalašč za bowyerje, ki želijo ustvariti vrhunske bambusove puščice. Ponujajo fleksibilnost v smislu rezanja na velikost in vrtanja skozi bambusova vozlišča, kar lahko zmanjša težo in poveča stabilnost, hitrost in natančnost.
Podatki o naročilu in pošiljanju:
Obdelava in dostava: Čas obdelave je 4-5 dni. Dostava običajno traja približno 2-4 tedne na večino lokacij prek China Post EMS express. Za večja naročila lahko pošiljanje poteka po morju / vlaku, kar lahko traja približno 5-8 tednov.
Tovor se izračuna na podlagi teže in prostornine, in sicer s poštnim hitrim in zračnim prevozom. Če presega 20 kilogramov, bo poslan po morju ali železnici. To je storitev od vrat do vrat s številko za sledenje, ki je primerna za sledenje na spletu kadar koli. Zahteve po meri so dobrodošle.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.