FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

SVETILKA SOLAR COB CAMPING POWERBANK MOČNA

7,05 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
50 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 1 mesecem

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

NZY ZJ-1158 je večnamenski prenosni LED svetilka. Opremljen je z vgrajeno 1200 mAh baterijo in omogoča polnjenje pametnega telefona preko USB-ja. Funkcija svetilke je prisotnost sončnega panela, ki omogoča polnjenje naprave na katerem koli mestu, kjer je dostop do neposredne sončne svetlobe. Izberete lahko vrsto razsvetljave, ki jo potrebujete: glavno svetilko ali sijaj telesa. Prenosna svetilka ima veliko uporabe. Priročna zasnova vam omogoča, da jo položite na ravno površino ali jo obesite, pa tudi udobno jo držite v rokah z pasom. To napravo lahko namestite kjerkoli: v spalnici ali otroški sobi, na hodniku, v kopalnici in na splošno, kjerkoli je potrebno premični vir svetlobe. Svetilka je primerna za uporabo kot prenosna svetilka, svetilka, nočna svetloba ali rezervni vir svetlobe v prostoru, ko je izklopljena. NZY ZJ-1158 je sodobna svetilka za uporabo v različnih situacijah doma

Večnamenska kamp svetilka ZJ-1158 bo dober partner pri ribolovu, pikniku, kampiranju, szebu ali doma, ko ugasnijo luči. Svetilka ima dokaj majhno težo, saj je izdelana iz trpežne plastike in deluje avtonomno zahvaljujoč vgrajeni bateriji. Ima tudi funkcijo Power Bank za zasilno polnjenje USB pripomočkov.

Zasnova svetilke je izmišljotina tako, da jo lahko pas drži v roki v navpični ali vodoravni legi. Svetilko lahko preprosto postavite navpično na katero koli ravno površino.

Tehnično, svetilka ZJ-1158 daje dve različici uporabe - kot svetilka z smernim tokom svetlobe in kot svetilka / svetilka / nočna svetilka z difased svetlobo. Svetilka ima dva načina svetilnosti in način utripa v sili, medtem ko ima svetilka le dve stopnji svetlosti. Vsi načini se izmenično preklopijo s pritiskom na gumb za vklop na zgornji strani svetilke.

Polnjenje baterije svetilke se opravi prek vhoda USB type-C ali iz sončne plošče, ki se nahaja na zgornjem koncu svetilke, ko je izpostavljena neposredni sončni svetlobi. Poleg tega je svetilka ZJ-1158 opremljena s standardnim USB vhodom za polnjenje USB pripomočkov. Oba priključka sta zaprta s silikonsko zaporko, da se prepreči vnos vlage, prahu itd. notri.

Značilnosti:

Vrsta: Svetloba za kampiranje/svetilka/nočna svetloba

Model: ZJ-1158

Material: Plastika

Napajanje: vgrajena polnilna baterija

Polnjenje: USB Tip-C + sončna plošča

Delovanje: 5

Funkcija power bank: Da

Črna barva

Velikost: 13*10 cm

Oprema:

Kamp svetilka ZJ-1158 z polnilno

Polnilni kabel USB/USB tipa C

Pakirano v originalni škatli



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.