FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
21 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Tekeir Dvanajst južno sproščenega usnjenega kovčka z žepi za iPhone 7/8

7.500,00 € /stock cena brez DDV
Na zahtevo

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
500 kos
Dostopna količina
7500 kosov
Država
Irska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
iPhone - OB
Čas dostave
5 dni
SKU:
12-1656_FBA
EAN:
0742271250035
Nazadnje posodobljeno
pred 1 mesecem

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Ponujamo zalogo dvanajstih južno sproščenih usnjenih kovčkov z žepi za iPhone 6/7/8 Plus | Usnje | Warm Taupe 7500pcs - opis

Znesek pošiljanja se zaračuna glede na količino naročenega blaga ali razdaljo****

Najmanjša količina naročila 500****

Relaxed Leather je čudovita ročno ožgana usnjena denarnica za vaš iPhone 6/7/8 Plus. Izdelan iz pravega usnja, ki je bil stisnjen vzdolž robov in vogalov, je vsak kovček popolnoma edinstven. Patina se bo izboljšala le, bolj ko jo boste uporabljali, kar bo dalo videz vašega najljubšega para zlomljenih čevljev. Notranja obloga iz mikrovlaken ščiti vašo napravo pred vsakodnevnimi vzdevki in praskami, žepi na zunanjosti pa vam omogočajo dodatno funkcionalnost denarnice. To je klasičen videz, ki ustvarja popolno sopostavitev vintage sloga in sodobne funkcionalnosti.

Sodoben dan, vintage dodatek
Ko gre za usnjene dodatke, od obutve do torbic in paščkov, je trend rustikalna, živahna vibracija. Zasenčeni prsti na škornjih, opečeni robovi na torbicah in konjakove aktovke, ki stanejo več, kot so starejši - to je navdih za naše etuije RelaxedLeather. Ta toplo obarvana usnjena torbica ima starinsko osebnost takoj iz škatle.

Kot vrhunsko vino je tudi s časom bolje
RelaxedLeather izgleda dobro, novo, vendar po mesecih uporabe izgleda še bolje. Stalna uporaba in rokovanje še naprej mehčata usnje in potemnita njegov prvotni ton. Zdaj lahko imate ohišje iPhone, ki ima toliko značaja kot vi, medtem ko je s starostjo videti bolje.

Poenostavite vsakodnevno nošenje
Če imate vse svoje bistvene elemente, lahko zgrabite ključe in greste. Z dvema zadnjima žepoma si morate ob odhodu iz hiše zapomniti še eno stvar, saj so vaš iPhone, ID in debetna kartica varno vstavljeni v čudovito usnjeno lupino.

Zaščita s stilom
Še vedno je primer in ima nalogo - zaščititi svoj iPhone iz dneva v dan pred padci, zdrsi in kapljicami. RelaxedLeather to delo jemlje precej resno. Njegov 1 mm dvignjen sprednji rob ohranja najostrejše površine stran od zaslona vašega iPhona. RelaxedLeather se je celo soočil z neodvisnim testiranjem kapljic in opravil vse teste z letečimi barvami. RelaxedLeather bo vaš iPhone 7 zaščitil pred vsakodnevnimi nevarnostmi in bo pri tem izgledal odlično.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.