FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

TiNifogo Tiger Wrench Spanner 48 v 1 Wrench Tools

2,00 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1652 kos
Dostopna količina
1652 kosov
Država
Italija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
3 dni
Nazadnje posodobljeno
pred 2 tednoma

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

▲【Edinstveno zasnovano】Večnamensko ključno orodje posebej, ki združuje 48 orodij v eno in omogoča enostavno in hitro vsako popravilo. S takojšnjim klikom na različne velikosti so orodje, ki ga potrebujete za delo.
▲【Enostavna prenosljivost】 Ne potrebujete več ključev vtičnic ali velikih kompletov orodij, samo vrtljivo glavo, da najdete pravo prileganje. Edinstvena zasnova zobnega revolucionarnega orodja vam omogoča, da naredite standardne in metrične velikosti - preprosto obrnite celotno stvar in imate več velikosti.
▲【Hitro】Za razliko od drugih ključev, ključ vtičnice omogoča delo pod kotom 45°. Priročno in vam prihrani čas. Lotite se projektov po vsem domu, na poti, na delovnem mestu in kjer koli. To profesionalno orodje je zasnovano s 360° vrtljivo glavo, ki hitro spremeni obliko, ki jo potrebujete.
▲【Uporaba】Profesionalno orodje, ki je zasnovano za reševanje vseh vaših projektov v vašem domu, trgovini ali na delovnem mestu, idealno za: avto, dom, na prostem in še več
▲【Natančen proces】 – Njegova trpežna, trpežna in trpežna konstrukcija je zgrajena tako, da zdrži in je pripravljena stati več let težke uporabe. Trojna kromirana obdelava s polnim poliranjem, zato je enostavna za čiščenje in odporna proti koroziji



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.