FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
20 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Tiskalnik nalepk Comer RE416 4x6

34,13 € /kos cena brez DDV

Priporočena maloprodajna cena: 68,25 €


Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
5 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
iPad - Amazon - iPhone
SKU:
holm8016
Nazadnje posodobljeno
pred 3 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Tiskalnik oznak COMER je združljiv s sistemi Windows, Mac in Linux (iPhone, iPad, ChromeBook ni podprt). Tiskalnik se lahko uporablja z nalepkami Thermal Direct, vključno z nalepkami za pošiljanje in črtnimi kodami, okolju prijazno nalepko za pošiljanje, brez kartuše s črnilom, kot nalašč za Amazon, eBay, Shopify, Etsy, PayPal, Shippo, znamke in druge, prvo izbiro spletnih prodajalcev in novih malih podjetij.
[150 mm/s High Speed Printing]: Tiskalnik etiket COMER ima natančno japonsko tiskalno glavo ROHM. Ta tiskalna glava uporablja najnovejšo tankoplastno tehnologijo termičnega neposrednega tiskanja, zaradi česar so hitrosti tiskanja hitrejše, stabilnejše in čistejše (203 DPI). Tiskalnik RX416 lahko natisne več kot 80 nalepk na minuto.
Tiskalniku nalepk COMER je priložen pogon USB. Vanj je všit videoposnetek o namestitvi tiskalnika. To strankam olajša uporabo novega tiskalnika. Uporabniški priročnik in gonilniki tiskalnikov so bili naloženi tudi na uradno spletno stran blagovne znamke. Pred tiskanjem prenesite gonilnik z uradne spletne strani ali gonilnika USB.
[Pametnejše]: toplotni tiskalnik nalepk COMER samodejno zazna in zamakne nalepke. Zahvaljujoč samodejnemu prepoznavanju etiket je primeren za neposredne termične etikete širine od 1,57 palca do 4,1 palca, ne da bi pri tem omejevali višino etikete. Idealno za nalepke za pošiljanje, nalepke skladišča, črtne kode, identifikacijske nalepke, nalepke velikega obsega itd.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.