FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Trenažer vibracij večfunkcijska vadbena miza z daljinskim upravljalnikom

50,62 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
444 kosov
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
OB
SKU:
holm2037
EAN:
=VLOOKUP(A40,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 5 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Klop za trenažiranje vibracij, če želite narediti nekaj za svoje zdravje
S to novo metodo lahko učinkovito oblikujete svoje telo. Zahvaljujoč vibracijam je lahko učinkovitost trenažerja vibracij nekajkrat večja kot pri tradicionalnih oblikah treninga in sprošča mišice po napornem delu, športu ali težkih fizičnih naporih, tako da se vaše telo lažje regenerira in se lahko spet počutite spočiti.

Uporaba klopi za trenažiranje vibracij izboljšuje ravnotežje in koordinacijo, spodbuja krvni obtok in prebavo ter ohranja in krepi globoko ležeče mišice, ki jih je težko doseči z drugimi oblikami treninga. Svoje telo lahko trenirate in oblikujete z veliko manj treninga, manj časa in manj napornega kot tradicionalne oblike treninga. Vibracijski trening je nežen, prijetno sprošča telo, zato ga lahko uporabite kot način za ohladitev težje vadbe.

Ker povečuje krvni obtok, lahko po samo nekaj sejah bistveno izboljša vaše splošno počutje. Počutili se boste bolj spočiti, fit in aktivni. Pomaga v boju proti splošni utrujenosti in stresu, povečuje vašo energijo in prijetno mravljinčenje vpliva na vaš cel dan. S povečanim krvnim obtokom se poveča oskrba telesa s kisikom, več hranil doseže celice in tkiva.
Refleksivno, zelo hitro zaporedje mišičnih kontrakcij in dela povečuje prožnost in vzdržljivost mišic. Preprečuje razvoj mišične oslabelosti, hkrati pa ne obremenjuje srca in sklepov toliko kot tradicionalna vadba. Mišice ostanejo napete in mladostne, lahko se bolje odrežete v športu in na delovnem mestu ali pa se lahko bolje odrežete tudi iz težke fizične drže. Močne mišice ohranjajo skeletni sistem trden, zato pomagajo tudi pri preprečevanju težav.

Krvni obtok v sklepih se poveča, poveča se proizvodnja sinovialne tekočine, kar pomaga preprečevati obrabo in kalcifikacijo sklepov ter se izogibati poznejšim bolečinam, ki izhajajo iz njih.
Zaradi boljšega učinka krvnega obtoka spodbuja in uravnava presnovo, pomaga pri izgorevanju maščob in s tem zmanjšuje težo, lahko pa je učinkovit tudi proti celulitu, saj koža zaradi blagodejnega učinka na vezivno tkivo postane čvrsta in elastična, telo ohrani mladost, zato se lahko vidni procesi staranja tudi odložijo.
Klop za trenažiranje vibracij je treba uporabljati z upognjenimi nogami ali v pozi, ki sproži reflekse ohranjanja ravnotežja vašega telesa pri vibriranju. Vibracije v kratkem času sprožijo veliko mišičnih kontrakcij v telesu, tako da lahko z le nekaj minutami vadbe na dan dosežete večkratni učinek tradicionalne vadbe. 
Zato se lahko ob upoštevanju zdravniškega soglasja njegova uporaba priporoča tudi starejšim. Za optimalen učinek je priporočljivo uporabljati izdelek vsaj 3-4 krat na teden nekaj minut.
Vadbena miza ima daljinski upravljalnik, ki vam omogoča enostavno prilagajanje intenzivnosti vibracij v 20 stopnjah, tako da lahko vsakič uporabite najprimernejšo obliko treninga glede na vaše potrebe. Glavne značilnosti:- Stimulira mišice z vibracijami - Izboljša prekrvavitev, spodbuja presnovo - Krepi, zategne in ohranja mišice mlade- Ne obremenjuje srca in sklepov - Nežno se krepi, ne utruja - Lajša stres, zmanjšuje utrujenost - Izboljšuje občutek za ravnotežje in koordinacijo - Pomaga razgraditi maščobe in tako zmanjšati težo - Bori se proti celulitu s spodbujanjem krvnega obtoka- Ohranja mladostnost in svežino karoserija - 20 nastavljivih prestav - Maksimalna nosilnost: 120 kg
Vsebina paketa: - 1 x trenažer vibracij - 1 x daljinski upravljalnik - 1 x napajanje
Barva: Bela, Rdeča

Naprava ne vsebuje gumijastih vlaken!



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.