Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Trgovci s pozornostjo: Sprostite zabavo z MegaBlow Bubble Blaster!

od 1,80 € /kos cena brez DDV

Priporočena maloprodajna cena: 20,99 €

Na zahtevo
2,02 € od 1 do 499 kosov
1,87 € od 500 do 999 kosov
1,80 € od 1000 do 4100 kosov

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
50 kos
Dostopna količina
4100 kosov
Država
Slovenija
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
OB
SKU:
bubgu_100=Black bubgu_200=Gold bubgu_600=Camo
Nazadnje posodobljeno
pred 1 mesecem

Aktualne ponudbe v kategoriji Aktualne ponudbe veletrgovca
Opis ponudbe

RAZPOLOŽLJIVA ZALOGA:
Črna 2469 kosov
Zlato 849 kosov
Camo 868pcs

Predstavljamo vam MegaBlow Bubble Blaster - neskončne mehurčke za neskončno veselje!

Zakaj bi morali razmisliti o zalogi blasterja MegaBlow Bubble Blaster v vaši trgovini?

Bubble Blizzard: MegaBlow Bubble Blaster je zasnovan tako, da piha neprekinjen snežni vihar mehurčkov in vsak čas igranja spremeni v čarobno in čudovito izkušnjo. Opazujte, kako se otroci in odrasli izgubljajo v očarljivem svetu mehurčkov.

Zabava za vse starosti: Ta vsestranski blaster z mehurčki zagotavlja neskončno zabavo tako za otroke kot za odrasle. Ne glede na to, ali gre za otroško zabavo, družinsko srečanje ali samo sončen dan v parku, je popoln dodatek za vse priložnosti.

Trpežna zasnova: Ta mehurček, izdelan iz visokokakovostnega ABS-a, je zasnovan tako, da vzdrži ure mehurčnega vznemirjenja. Z osmimi šobami ustvarja neomejeno število mehurčkov za neprekinjeno zabavo.

Večnamensko: Ni samo za mehurčke! Uporabite ga kot mehurček ali ventilator, da se ohladite v vročih poletnih dneh. Je zelo enostaven za uporabo - samo namestite baterije in že ste pripravljeni.

Ekskluzivna ponudba za trgovce na drobno:

Povečajte kolekcijo svoje trgovine z napravo MegaBlow Bubble Blaster, ki je pri naročanju med 50 in 499 enotami na voljo po vabljivi ceni 2,02 EUR na enoto.

Razširite svojo ponudbo izdelkov in poskrbite za navdušence nad mehurčki po posebni ceni 1,87 EUR na enoto pri naročanju med 500 in 999 enotami. Ta vsestranski blaster obljublja neskončno zabavo za vse.

Ne zamudite naše ekskluzivne ponudbe za samo 1,80 EUR na enoto ob naročilu 1000 do 4100 enot. Založite se s to razburljivo igračo, da zadostite povpraševanju po mehurčkih praznovanj in sončnih dneh.

Razstrelite svojo prodajo skozi streho z MegaBlow Bubble Blaster:

Dodajte mehurčke v zbirko svoje trgovine z napravo MegaBlow Bubble Blaster. Zaradi neprekinjenega delovanja mehurčkov, vzdržljivosti in večnamenske zasnove je to nujno za vse priložnosti. Pišite nam še danes, da si zagotovite svoj inventar tega zabavnega mehurčka in svojim strankam ponudite neskončen vir veselja.

Zaloge so omejene, zato ukrepajte zdaj, da prinesete MegaBlow Bubble Blaster v svojo trgovino in vsak dan praznujte mehurčke.

Sprostite zabavo z napravo MegaBlow Bubble Blaster! Ta vznemirljiva igrača ustvarja neprekinjen snežni metež mehurčkov, zaradi česar je kot nalašč za otroke in odrasle. Izdelan iz trpežnega ABS z osmimi šobami, obljublja neskončno zabavo. Poleg tega se podvoji kot ventilator, da se ohladite v vročih poletnih dneh. S posebnimi cenami za trgovce je zdaj pravi čas, da dodate MegaBlow Bubble Blaster v zbirko vaše trgovine. Ne zamudite te priložnosti, da povečate svojo prodajo in razveselite svoje stranke. Ukrepajte hitro, da si zagotovite svoj inventar in vsak dan naredite mehurčasto praznovanje!



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.