FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
14 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Urządzenie do lodów jogurtów Klarstein Creamberry

32,72 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
Klarstein - OB - handle
SKU:
4260414899386
EAN:
4260414899386
Nazadnje posodobljeno
pred 3 tedni

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Krema zamrznjen jogurt sladoled izdelava stroj steklenice hladilnik 1,5l
Super hiter 4-in-1 stroj: za izdelavo sladoleda, zamrznjenega jogurta in milkshakejev ali hlajenje steklenic pijače.
Velika toplotna posoda s prostornino 1,5l za proizvodnjo sladoleda v velikih količinah v samo 20 minutah.
Enostavno delovanje z 2 gumboma in programljivim časovnikom mirovanja.
Od danes nič več čakanja na slasten sladoled! Ne glede na sezono, s Klarstein kremo lahko takoj ustvarite sadni sladoled, italijanski sladoled, sorbete ali zamrznjen jogurt iz izbranih sestavin, zaradi česar oči otrok in drugih gurmanov sijejo od veselja.
"Okusne sestavine v 20 minutah"
Krema je turbo-sladoledni stroj, ki v samo 20 minutah zamrzne izbrane sestavine v 1,5l, dvojno izolirani toplotni posodi in pričaram slasten, kremasti sladoled. To zagotavlja odlično osvežitev v vročih dneh in super zabavo, na otroške rojstne dneve - poleg tega ste lahko prepričani, kaj naši ljubljeni jedo. Omogoča tudi pripravo ledene mase ob upoštevanju omejitev, kot so intoleranca na laktozo ali alergije.
"Uživajte v različnih okusih".
Poleg izdelave sladoleda lahko klarsteinski kremni stroj ustvari okusne milkshakeje v gnilobe očesa. Prav tako si lahko naredite take dobrote, kot so sorbet ali zamrznjen jogurt. Vse to naredi sladoledni stroj z uporabo manj kot 10 W na uro.
"Ice sensation in just a few steps"
Delovanje sladolednega stroja je zelo preprosto in se opravi z intuitivnim nadzorom gumbov na pokrovu. Tukaj lahko nastavite čas delovanja naprave prek digitalnega zaslona. Med delovanjem naprave ura odšteva preostali čas. Skozi zakrilce v pokrovnicah enostavno pridejo v posodo, kjer jih agitator laboratorijsko zmeša. Če se nekaj vsebine zamrzne, potem funkcija samodejnega izklopa ščiti motor pred poškodbami z zatičenim agitatorjem. Za lažje ravnanje s posodo za hladen sladoled ima ročaj v obliki plastičnega obroča, zaradi česar je posodo enostavno odstraniti iz sladolednega stroja, ne da bi vas skrbele ozebline na prstih.
Posodo sladolednega stroja je treba hladiti v hladilniku vsaj 8 ur pred začetkom proizvodnje kremane ledene mase. Zato priporočamo, da ga shranjevate v zamrzovalnik, tako da je lahko Krema vedno pripravljena za uporabo.

Izdelek je po vrnitvi - ima plastično razpoko, vendar je kljub temu popolnoma obraten.

Osnovne informacije:4-v-1 sladoled stroj: za izdelavo sladoleda, Zamrznjeni jogurt i milkshakes, boce za hlajenje napitakaturbo-oprema: svež kremasti sladoled za samo 20 minuta1,5-litarski termalni kontejnerizolučna ekonomična potrošnja energije: manja od 10W na časFeatures:simple operation with two buttons and digital displayadjustable timeer 20- 40 min.display of the remaining time during operation of the machine filling flap in the lidconvenient handle obroč za enostavno ravnanje z posodami za ledeno maso, Non-slip gumene nogemall dimenzije okupirane areainstruction manual s regulationson/off switch na prednji panel napajanje: 220-240V~/50-60HzDelivery range:1 x base1 x termalni kontejner1 x poklopec s drive1 x mikser manuali na nemškem, angleškem, Italian, French, SpanishDimensions:dimensions (device): 19 x 23,5 x 19 cm (width x height x depth)dimensions (toplotna posoda): 15 x 18 cm (višina x Ø)teža: (naprava):približno 2,8 kg



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.