FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

USB LED trak, ki spreminja barvo lebita, z daljinskim upravljalnikom mobilnega telefona 1 meter

3,29 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
137 kosov
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm3667
EAN:
=VLOOKUP(A239,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

LED trak, priključljiv na vrata USB:
Prišel je nišni izdelek s pojavom LED traku s priključkom USB, katerega posebnost je, da ga je mogoče upravljati iz televizorja, računalnika ali napajalne banke. Z njegovo pomočjo lahko zelo enostavno ustvarimo razpoloženjsko razsvetljavo, ki lahko hkrati razvedri dolgočasno dnevno sobo ali navadno spalnico!

Enostaven nadzor mobilnega telefona.
Povežite ga s pametnim telefonom prek povezave Bluetooth in samodejno vklopite luči prek aplikacije. Poskusite več načinov osvetlitve - preklopite luči ali pustite, da se luči spreminjajo glede na pesmi, ki se predvajajo v telefonu.

Iz naprav z vrati USB z izhodom 5V lahko varno upravljate ta LED trak. Preprosto priključite vrata USB in uživajte v čudoviti svetlobi razpoloženja! Za montažo in montažo ni potrebno nobeno strokovno znanje, lahko ga zaženemo v samo nekaj sekundah!
Vgrajeni RGB LED čipi, ki spreminjajo barvo:
Barvita razsvetljava bo očarala vse, vendar so na ta LED trak nameščeni posebni RGB LED čipi, ki spreminjajo barvo svetlobe glede na povpraševanje! Izberete lahko trdno belo, modro, rdečo, zeleno, rumeno, oranžno, rožnato itd.; Zaženete lahko celo svetlobne predstave (počasen preliv, hitro utripanje itd.) in celo prilagodite svetlost!

5V LED trak v paketu lahko razrežemo vsakih 1 LED, praktično vsakih 35 mm najdemo točko rezanja na LED traku. To omogoča enostavno merjenje, zelo dobro prilagodljivo za vsak tesen prostor.

Kako namestiti USB RGB LED trak:
RGB LED diode so nameščene na fleksibilnem traku s samolepilno podlago.  Zaradi svoje fleksibilnosti ga je mogoče pritrditi ne samo na ravne površine, temveč tudi na rahlo ukrivljene površine! Odlično se prilega hrbtni strani televizorjev, monitorjev ali celo MDF in PVC materialov.
 
Med namestitvijo bodite pozorni na dejstvo, da v primeru električne naprave led trak ne sme biti nameščen na najbolj ogrevalni točki, saj lahko to škodljivo vpliva ne samo na LED, temveč tudi na samolepilno lepilo (zaradi toplote se lahko loči od površine).

Področja uporabe:
 - pametni televizor, osvetlitev ozadja monitorja (zmanjša obremenitev oči pri gledanju televizije v temi z osvetlitvijo okolja zaslona)
 - razsvetljava dekoracije računalniške mize
 - funkcionalna osvetlitev držala tipkovnice
 - kampiranje, kampiranje, dodatna luč (npr. upravlja Power Bank)
 - 5V DC izhodni USB priključek v vsakem okolju, npr. razsvetljava dekoracije postelje, notranja razsvetljava omare
 



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.