WEEKEND SALE
-25%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Usnje delovne rokavice, Kot nalašč za tovornjak vožnje / dvorišče delo / vrtnanje / con

2,60 € /par cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
100 par
Dostopna količina
15648 parov
Država
Velika Britanija
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 1 letom

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

TOUGH & FLEXIBLE ▶ Izdelano iz skrbno izbranega kakovostnega kravjega usnja z debelino globine nad 1,2mm, ki ni samo debelo in čvrsto, ampak mehko in omehča. Če imate kakršne koli vrste zunanjih nalog za to so rokavice, da bi dobili, so tako udobne in neudobne dovolj, da potrebujete le en par, in bo trajalo dolgo
EAR-resistant & ANTI-SKID ▶ Opremljen z ojačano palmo obliž, ki vam daje vrhunsko oprijem in zaščito kože. Šivanje in dvojno šivanje z dodano plastjo usnja na dlani, kjer se vedno zdi, da se izkoščitajo, tako da lahko dobro zaščiti roke pred trnje, nalepke, bjuhaste stvari in strganje trte vleče, in veliko zaščite pred majhnimi praskami in modricami, ki se pojavijo med običajnimi rokovodske stvari.in strganje trte vleče.
UDOBNI & KEEP ▶ ZAŠČITENI rokavi so dvojno zaklenjeni z navojem visoke gostote, imajo elastični zapestni pas za boljše prileganje, lepo darilo za tovornjakarja in težkega delavca, in je prvo orodje za delo na dvorišču ali kakršne koli vrste del po hiši.
▶ ŠIROKO PALETO UPORABA Ta rokavica funkcije in odlično kakovost, da je koristno za Dvorišče, Motocikel Vožnje, Tovornjak vožnje, Vrtnarjenje, Gradbeništvo, Ograja Fix, Težko Delo, Rezanje lesa, Skladišče, Kampiranje, Ranč/ Kmetija, Krajina, Diy, Garaža, Premikanje, Varjenje, Brušenje, Sekanje, Mulching, Kopanje in vsako težko ali zunanje delo.
PROFESIONALNA ▶ IZDELAVA Kim Yuan ima več kot 20 let izkušenj pri izdelavi usnjenih delovnih rokavic, zato vemo, kako izbrati visoko kakovostno usnje in izdelovati visokokakovostne delovne rokavice, te rokavice lahko dobro zaščitijo vaše roke, prepričani smo, da lahko te rokavice primerjamo s podobnimi rokavicami na trgu.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.