WELCOME SUMMER
-35%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Ustekleničene pijače, pijače, okus, poceni dnevna energetska pijača za pitje, vrhunska pijača za prodajo po ugodni energijski ceni

1,90 € /steklenica cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 steklenica
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Latvija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
7 dni
EAN:
4549292009064
Nazadnje posodobljeno
pred 4 tedni

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Zdi se, da je »Prime Hydration« blagovna znamka ali ime izdelka, povezano z energijskimi napitki ali napitki za hidracijo, vendar od moje zadnje posodobitve ni na voljo nobenih posebnih informacij o izdelku s točnim imenom. Vendar pa so energijske pijače in pijače za hidracijo precej pogoste na trgu, saj ponujajo različne formulacije, namenjene zagotavljanju povečanja energije ali obnavljanju tekočin in elektrolitov.

Energijske pijače običajno vsebujejo kofein in druge stimulanse, skupaj s sladkorji ter različnimi vitamini in minerali, ki zagotavljajo hiter dvig energije. Po drugi strani pa se hidracijski napitki osredotočajo na obnavljanje tekočine in elektrolitov, izgubljenih s potenjem med telesno aktivnostjo ali v vročem vremenu.

Ko se odločate za energijsko ali hidracijsko pijačo, je nujno, da preučite sestavine in podatke o hranilni vrednosti, da boste razumeli, kaj uživate. Nekateri ključni dejavniki, ki jih je treba upoštevati, vključujejo:

Vsebnost kofeina: Energijske pijače pogosto vsebujejo visoke ravni kofeina, ki lahko različno vpliva na posameznike in lahko povzroči neželene učinke, če jih uživate v prevelikih količinah.

Vsebnost sladkorja: številne energijske pijače vsebujejo veliko sladkorja, kar lahko pri prekomernem uživanju prispeva k povečanju telesne teže in drugim zdravstvenim težavam.

Elektroliti: Hidracijski napitki lahko vsebujejo elektrolite, kot so natrij, kalij in magnezij, ki pomagajo obnoviti izgubljeno s potenjem.

Dodatne sestavine: poiščite morebitne dodatne vitamine, minerale ali zeliščne izvlečke, ki so prisotni v pijači, in razmislite, kako lahko vplivajo na vaše zdravje ali učinkovitost.

Vedno je dobro, da tovrstne pijače uživate zmerno in upoštevate svoje individualne zdravstvene potrebe in občutljivost. Če niste prepričani o določenem izdelku ali njegovih sestavinah, vam lahko svetovanje z zdravstvenim delavcem zagotovi osebno vodenje.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.