FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
13 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Zvočna blaster X1 zunanja zvočna kartica
Zvočna blaster X1 zunanja zvočna kartica
Zvok Blaster X1

USB DAC visoke ločljivosti z super X-Fi ojačevalnikom slušalk

Odkrijte podrobnosti, ki jih še niste slišali z Sound Blaster X1.

Namensko izdelan za zagotavljanje zmogljivega in neotesnjenega zvoka slušalk, super-kompaktni Sound Blaster X1 v trenutku izboljša kakovost zvoka visoke ločljivosti z vgrajenim AKM 4377 DAC. V kombinaciji z dvojnim op-ampom Ti/Burr-Brown INA1620 zvok Blaster X1 ojačuje in zagotavlja jasen zvok, s tem pa še dodatno izboljša vašo izkušnjo poslušanja. Z drugimi besedami, Sound Blaster X1 deluje kot posrednik med vašo napravo in slušalkami, ki zagotavlja jasnejšo, glasnejšo in učinkovitejšo zvočno zvočno in super X-Fi holografijo slušalk.

Priključite ga neposredno prek USB-C na računalnik, Mac, PlayStation ali Nintendo Switch in z malo truda bo izboljšal zvok vaše naprave. Ima tudi gumbe za predvajanje mikrofona in neme, kot tudi nabor SmartComms prek aplikacije Creative na pc in Mac, za brezhibno spletno komunikacijo med sestanki in klepeti v igri.

NEOSMISLOVNI ZVOK

Poslušajte vsako plast, vsako podrobnost in vsako nit vaših najljubših medijev. Sound Blaster X1 vključuje natančen 32-bitni AKM digitalni-analogni pretvornik, znan v zvočnem svetu po izjemni zvestobe. Pri kombinaciji sound Blaster X1 zagotavlja izjemno zvočno zmogljivost do 115dB SNR pri ločljivosti predvajanja 24-bitnih/96kHz. Zagotavlja neohajano kakovost zvoka, ki prinaša najboljše v slušalkah in napravi za predvajanje.

IZBOLJŠAJTE SVOJO IZKUŠNJO

Vemo, kako težko je najti dobre slušalke in zagotavljamo, da bo Sound Blaster X1 vašemu paru dal impresivno in močno akustiko brez žrtvovanja zvočne jasnosti. Sound Blaster X1 uporablja top-of-the-line Ti/Burr-Brown INA1620 dvojni op-amp z integriranimi pari tanko-filmskih upornikov in EMI filtriranjem za zagotavljanje visoke moči izhoda z izjemno nizko izkrivljanjem in crosstalk, ki zagotavlja zvok visoke zvestobe za vašo prisluškovalno izkušnjo.

Sound Blaster X1 je sposoben voziti tudi slušalke z visoko impedanco do 600, tudi studijskih. Uživajte v vseh specifikacijah vaših najljubših slušalk, kjerkoli že ste s tem prenosnim zvočnim dodatkom. Če ste neukoriščene slušalke, je to vaša priložnost, da jih povečate.

POTOPNI PROSTORSKI ZVOK

Nič ne premaga prostorskega zvoka v kinu in tam pride Sound Blaster X1. Medtem ko ne morete biti v kinu okoli ure, vas bo Sound Blaster X1 zagotovo peljal na potovanje, kjerkoli že ste.

Z možnostmi prenosa zvoka v celotnem obsegu 5.1 in 7.1 za virtualizacijo zvoka v okolici, Ali i nagradjucu holografiju Super X-Fi slušalka, taj USB DAC vam omogucava da sa trudom doživite surround zvočne efekte u slušalkama, posebno u dialogu u filmu sa naturalnim i realističnim soundstageom, ki je globoko potopljen i zelo naraven, tako i u kinu, a da ne izgubite audio signale i efekte iz okoline.

NASTAVITEV BREZ HASSLE

Z priročnim vmesnikom USB-C plug-and-play se Sound Blaster X1 neposredno poveže z računalnikom, Macom ali igralno konzolo in ne zahteva namestitve gonilnikov.

Preprosto povežite Sound Blaster X1 z napravo in uživajte v takojšnjem glasnosti in jasnosti za vse medije iz vaših najljubših aplikacij in glasbenih predvajalnikov, vključno z Netflixom, Spotifyjem, Apple Music in celo YouTube. V kombinaciji s prenosnim in lahkim šasijem je Sound Blaster X1 v bistvu profesionalni zvočni sistem, ki se prilega vašemu žepu!

PRIROČNI KONTROLNIKI

Preprosto dostopajte do uporabnih funkcij, kot so glasnost, ugašanja mikrofona in kontrolniki Super X-Fi na sound Blaster X1, ne da bi se bilo treba krmariti skozi večplastne nastavitve zaslona. Gumb za izklop je še posebej uporaben, ko med klicem uporabljate slušalke!

VSE JE MOGOČE PRILAGODITI

Aplikacija Creative vam omogoča več nadzora nad tem, kako poslušate. Prilagodite zvok z nastavitvami izenačevalnika ali prilagodite izenačevalnik po vašem okusu, da ustvarite izkušnjo poslušanja, ki je resnično vaša.

Prav tako lahko dostopate do obsežne zbirke zvočnih izboljšav, da ustvarite pravo razpoloženje za igre na srečo, gledanje filmov in še več. Vklopite se v videoposnetke z Surround preko akustičnega motorja ali aktivirajte način scout za povečanje kompleksnih zvočnih signalov v igri in pridobite prednost nad nasprotnikom.

KOMUNICIRANJE PAMETNEJŠE

Zahvaljujoč pametnem zabavnem paketu



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.