FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Varnostna kamera Iview Wifi ip hd

12,62 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
iPhone - iPad - Apple
SKU:
holm3757
EAN:
=VLOOKUP(A85,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 3 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Poleg visoke ločljivosti 2MP 1080p, FULL HD, kamera vključuje tudi podporo za brezžično tehnologijo Wi-Fi, tako da se lahko preprosto in hitro povežete s fotoaparatom kjerkoli prek interneta ali mobilne naprave. Slika je jasna in blizu resničnemu prizoru. Napredno stiskanje videa.

Zaznavanje gibanjaKamera podpira zaznavanje gibanja na več področjih, kar omogoča resnično učinkovito spremljanje. Če zazna gibanje, kamera pošlje obvestilo in posname video na pomnilniško kartico micro SD z vgrajeno režo na fotoaparatu (podpora za kartico micro SD do 128 GB). Za razliko od tradicionalne spletne kamere je ta IP kamera samostojen sistem, ki lahko, ne da bi ga morali povezati z računalnikom, prenaša in snema kakovostno sliko na pomnilniško kartico, hkrati pa vam omogoča spremljanje in nadzor kamere. aplikacija za naprave iPhone, iPad ali Android.

Video se snema s hitrostjo 25 sličic na sekundo, zato je snemanje popolnoma gladko.

Nočni vid

Ta IP kamera ima edinstven nočni vid s samodejnim prilagajanjem svetlosti. WiFi IP kamera vključuje IR LED osvetlitev ozadja, ki omogoča neprekinjeno spremljanje tudi ponoči. Pri šibki svetlobi se infrardeča osvetlitev prizora samodejno aktivira z dometom do 30 metrov.

Glavna funkcija:
2.0 MPx FULL HD Outdoor WiFi IP kameraWiFi povezava za enostavno namestitev in napredne možnosti upravljanja / Brezžični modul WiFi združljiv s standardom 802.11 b / g / n. /FULL HD video visoke ločljivosti za ostre podrobnosti in večjo jasnostEnostavna in hitra nastavitev in nadzor zunanje IP kamere prek aplikacije (za mobilne telefone in multimedijske naprave z operacijskim sistemom Apple iPhone ali Android). Spremljanje prek osebnega računalnika. Podroben posnetek v polni visoki ločljivosti (1920 × 1080p)Širok kot fotografiranja (85°)Možnost snemanja in gledanja videoposnetkov na spletuNočni način z infrardečimi LED diodami in mehanskim ICR filtrom. IR LED za nočno osvetlitev z razdalje do 30 metrov. Spremljajte dogodke zaznavanja gibanja z možnostjo pošiljanja e-pošte. Bogate možnosti za nastavitve slike in druge funkcije kamere. Odporen na brizganje in prah z oceno IP66. Enostavna namestitev, potrebujete samo fotoaparat, pametni telefon ali tablični računalnik, kot tudi možnost povezave z internetom (npr. prek WIFI)

Paket ima polnilnik EU za izmenični tok!.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.