FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
17 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Veleprodajna ponudba: 63" / 160cm dolge bambusove palčke različnih premerov

od 0,20 € /kos cena brez DDV

Priporočena maloprodajna cena: 1,00 €

Na zahtevo
0,40 € od 1 do 200 kosov
0,30 € od 400 do 800 kosov
0,20 € od 1600 do 3200 kosov

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
100,00 €
Dostopna količina
20000 kosov
Država
Kitajska
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
29 dni
SKU:
BS20201
Nazadnje posodobljeno
pred 3 tedni

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Z veseljem vam ponujamo naše vsestranske in trpežne bambusove palice, idealne za široko paleto DIY projektov, vključno z gradnjo luči in kajtanja, inženiringom, odrskimi rekviziti, pohištvom DIY, okraski, ročno izdelanimi kreacijami, popravilom vrat / oken in kletkami za hišne ljubljenčke. Vsaka palica meri 63 palcev (160 cm) v dolžino in je razvrščena po premeru za vaše udobje.
Mešana naročila so sprejemljiva. Ker obstaja veliko velikosti in različnih cen, je objavljena cena najnižja, zato, če potrebujete različne velikosti, me kontaktirajte pravočasno.
Najpomembnejše je, da lahko z nakupom in prodajo katerega koli od mojih izdelkov enostavno oblikujete organski cikel lastnega podjetja in ustvarite dolgotrajen, stabilen in naraščajoč denarni tok, s čimer vsaj vrednost končnega izdelka naredite 5-10 krat višjo.
Lastnosti izdelka:
Material: Izdelane iz debelih bambusovih sten Moso, so robustne in primerne za različne aplikacije.
Zdravljenje: Visokotemperaturna sterilizacija zagotavlja, da je bambus varen in pripravljen za uporabo.
Barva in zaključek: Bambusove palice, ki so večinoma na voljo v mešanih odtenkih rumene in bele barve, so izrezane iz zunanje stene bambusa, znane po visoki gostoti vlaken. Polirane so za gladko končno obdelavo, brez laka, s poudarkom na njihovi naravni lepoti.
Prilagodljivost: Tanke palice lahko namakate v topli vodi 2-3 minute, da postanejo mehke in lahko oblikovane. Te palice imajo edinstveno lastnost upogibanja, ne da bi se zlomile, tudi v okroglo obliko, ko se pravilno segrejejo.
Vsestranskost: Tanke palice lahko upognete v poljubno obliko, zaradi česar so kot nalašč za različne domače projekte.
Idealno za poslovne podvige:
Primerno za šolske tečaje rokodelske umetnosti, Nakup in preprodaja teh bambusovih palic na vašem lokalnem trgu je lahko donosen poslovni podvig, glede na njihovo edinstvenost in široko paleto aplikacij.
Naročanje in prilagajanje:
Informacije o pošiljanju: Čas obdelave je približno 4-5 dni. Dostava traja približno 2-4 tedne prek letalske pošte China Post za standardna naročila. Za večja naročila je na voljo ladijski / železniški prevoz, ki traja približno 5-8 tednov.
Tovor se izračuna na podlagi teže in prostornine, in sicer s poštnim hitrim in zračnim prevozom. Če presega 20 kilogramov, bo poslan po morju ali železnici. To je storitev od vrat do vrat s številko za sledenje, ki je primerna za sledenje na spletu kadar koli. Zahteve po meri so dobrodošle.
Zahteve po velikosti po meri: Prosimo, kontaktirajte nas za vse posebne zahteve glede velikosti.
Hvala, ker ste upoštevali naše bambusove palice za vaše projekte. Veselimo se, da vam bomo ponudili visokokakovostne, vsestranske bambusove izdelke za vaše ustvarjalne potrebe.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.